Belinda web
Image default
Auto's en Motoren

De autodealer in Etten-Leur legt uit hoe jij ook in een mooie auto kunt rijden

Valt het je ook wel eens op dat als je op de weg om je heen kijkt er een hoop mooie auto’s voorbij komen? Wie betaalt dat allemaal? Wanneer je zelf gaat zoeken op internet kom je er al snel achter dat veel van deze auto’s al gauw tienduizenden euro’s kosten. Dat heb je niet even in een ouwe sok onder je bed liggen! Autodealer MV Motive in Etten-leur legt uit hoe jij als ondernemer op een verantwoorde manier in een leuke auto kunt rijden.

De autodealer uit Etten-Leur legt de nadruk op ‘verantwoord’

Je kunt natuurlijk een smak geld bij de bank gaan lenen en daar een dikke auto voor kopen maar dat is niet bepaald verantwoord. De som die je leent is te groot om binnen aanzienlijke tijd terug te betalen en je betaalt een hoop rente. Een minder bekend probleem is het feit dat je aan deze vorm van lenen een BKR-registratie overhoudt. En dat kan je een hoop geld kosten wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek voor een huis aan wilt vragen. Ook kun je het geld dat je aan een auto uitgeeft niet in je bedrijf stoppen. Ben je net begonnen als ondernemer? Dan worden er vaak om jaarcijfers gevraagd terwijl je die nog helemaal niet hebt.

Autodealer MV Motive in Etten-Leur pakt het anders aan. Maak kennis met financial lease voor zakelijke rijders.

Financial lease voor zakelijk rijden

Wat is hier nu anders aan dan een lening afsluiten? Laten we eerst de olifant in de kamer even adresseren. Ja, financial lease houdt ook in dat je een lening afsluit om een auto te kopen. Maar daar houden de vergelijkingen wel op.

Een autodealer werkt samen met een kredietmaatschappij. Jij zoekt zelf, of samen met MV Motive, de auto uit die je wilt. Vervolgens wordt er een aanvraag naar DMF Krediet gestuurd. Daar heb je overigens geen jaarcijfers voor nodig. Wat je op dat moment betaalt is een percentage van de totaalprijs van de auto en de btw. Die btw kun je vervolgens bij de Belastingdienst weer terugkrijgen. Je doet dus maar een minimale aanbetaling zodat je ruimte houdt om in je bedrijf te investeren. De kredietmaatschappij betaalt vervolgens het restbedrag aan de autodealer en jij betaalt je lening in termijnen af. Aan het eind van de looptijd betaal je het restbedrag en daarna is de auto van jou. Natuurlijk betaal je hier ook rente voor maar des te korter de looptijd, des te lager de rente.

Meer weten? Neem contact op of ga gezellig langs

Er is nog veel meer te vertellen over de voordelen van financial lease. Bij MV Motive wordt het niet mooier gemaakt dan het is maar krijg je heldere uitleg over hoe financial lease werkt en of het iets voor jou is. Je kunt altijd bellen, of ga gezellig langs bij deze autodealer in Etten-Leur. De koffie staat voor je klaar.