Belinda web
Dienstverlening

De afgelegde weg van een gespecialiseerd transportbedrijf in Nijmegen

Ruim honderd jaar geleden begon Beck Logistics met het uitvoeren van kleine regionale transportopdrachten. Doorheen de tijd ontwikkelden deze kwaliteiten zich. Ook ging het bedrijf zich meer en meer specialiseren, waardoor het bedrijf intussen is uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf met oneindige mogelijkheden op vlak van industrieel transport. Het transportbedrijf in Nijmegen heeft nog steeds haar goed gelokaliseerde uitvalsbasis behouden, maar heeft zich bovendien ook ontwikkeld op andere vlakken. Zo kon het bedrijf blijven groeien en haar professionele imago opbouwen. Ook denkt Beck Logistics aan de toekomst, en blijft ze vooruitstrevend door bijvoorbeeld ook aan het milieu te denken. Zo zoekt het innovatieve transportbedrijf in Nijmegen continu naar betere manieren om transport te voorzien zonder het milieu overbodig te belasten.

Een transportbedrijf in Nijmegen met een gigantische variatie in transport

De basis van Beck Logistics is nooit gestopt met groeien. Het bedrijf heeft zich juist verder ontwikkeld. Zo heeft ze zich gespecialiseerd in hijs- en montage activiteiten, waarbij niet alleen voor het transport van de kraan wordt verzorgd, maar ook de bediening. Professionaliteit tot in de puntjes verzorgd. Andere punten waaruit betrouwbaarheid blijkt, zijn het verzorgen van exceptioneel transport, een manier van transporteren die expertise en organisatie vereist, en industriële verhuizingen, waarbij u ook bediening kunt verwachten door gekwalificeerde mensen vanuit Beck Logistics.

Naast uw transportbedrijf in Nijmegen, ook een warehouse

Ook is Beck Logistics een nieuwe weg ingeslagen door zich te specialiseren in het opslaan van goederen, en dan vooral industriële goederen. De uitvalsbasis van dit transportbedrijf in Nijmegen is zeer gunstig, maar andersom werkt het ook. Door de goede ligging is Beck Logistics heel toegankelijk vanuit heel het land en vervoert u dus eenvoudig de goederen die u in bewaring wilt stellen. Beck Logistics legt de nadruk op industrieel vanwege haar bovenloopkraan, zodat uw grote goederen zorgvuldig kunnen worden gestald en ook weer worden opgehaald. U kunt ervoor kiezen om een opslagruimte te delen, maar indien u dat liever niet heeft, dan kunt u ook uw eigen opslagruimte krijgen.

https://www.becklogistics.com

Gerelateerde artikelen

Veilig werken met een ESD tafel

Schrijft u binnenkort met een unieke Waterman vulpen of met een ander merk vulpen?

Op zoek naar een spoedkoerier in Eindhoven?