Belinda web
Image default
Zakelijk

Beste printers voor thuis van 2022

De thuisprinter is een veelzijdig afdrukapparaat dat overdag kopieën van dia’s en spreadsheets kan maken en ’s avonds persoonlijke familiefoto’s kan afdrukken. De beste thuisprinters kunnen ook draadloos afdrukken, zodat u vanaf elk apparaat, mobiel of computer, kunt afdrukken.
Veel van de door ons gekozen printers zijn geschikt voor kleine bedrijven. Een laserprinter, monochroom of in kleur, kan een goede keuze zijn als u alleen documenten van professionele kwaliteit hoeft af te drukken. Zwart-wit lasers zijn zeer geschikt voor het afdrukken van eenvoudige taken, omdat ze lage kosten per vel hebben.

HP DeskJet 3755

Deze kleine printer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan op elke plank of in een koffer worden geplaatst. Er kunnen slechts zestig vellen papier in en er zijn twee inktpatronen. Deze printer is het meest geschikt voor lichte taken thuis.

Hij kan afdrukken op alle mediaformaten tot A4/brief, inclusief enveloppen, glanzend fotopapier en zelfs glanzend fotopapier. Hoewel hij langzaam afdrukt, is de fotokwaliteit uitstekend. Het heeft ook Wi-Fi en AirPrint ingebouwd. De innovatieve scanbalk van HP, die eruitziet als een handvat, doet hetzelfde werk als een gewone flatbedscanner. U kunt elk document in de sleuf eronder steken. Het wordt automatisch doorgetrokken en gescand, zodat u het kunt kopiëren.

HP Envy Pro 6420

De HP Envy Pro 6420 inkjet is compact en betaalbaar. Hij heeft alle functies die u van een top-of-the-line thuisprinter mag verwachten. U kunt scannen, kopiëren en faxen vanaf uw smartphone. Hoewel de printsnelheid laag is, kan hij tot 35 pagina’s dupliceren en fotokopiëren met behulp van zijn ADF (automatische documentscanner). U hebt geen Ethernet-poort nodig. In plaats daarvan heeft hij Bluetooth en zelfherstellende WiFi ingebouwd. Dit maakt mobiel printen via HP’s iOS/Android app zeer eenvoudig.

Het gebruiksgemak en de afdrukkwaliteit waren indrukwekkend. Het ontbreken van een LCD-scherm, de beperkte papiercapaciteit en de trage afdruksnelheid kunnen echter gemakkelijk over het hoofd worden gezien als u op kleinere schaal afdrukt.

Als u zich abonneert op HP’s Instant Ink-abonnement, waarbij u gegarandeerd lagere inktpatronen per post ontvangt, kunnen vervangende inktpatronen vrij duur zijn. Als u slechts af en toe print, raden wij u echter af om u aan te melden voor HP’s Instant Ink abonnement.

Brother MFC-J4335DW

De middenklasse Brother MFCJ4335DW is wellicht een betere keuze als u op zoek bent naar iets goedkopers, maar niet te duur. Dit all-in-one printermodel kan ongeveer 2200 zwarte pagina’s en 800 kleurenpagina’s produceren. U kunt ook cartridges met een hoger rendement krijgen die langer meegaan. Hij print snel in zwart en kleur, en u kunt er een pagina uit halen zodra u wakker wordt uit uw slaap. De printer ondersteunt Wi-Fi- en USB-connectiviteit. Hij ondersteunt ook Apple AirPrint, Mopria Print Service en compatibiliteit met de mobiele toepassing van Brother. De printer print foto’s met veel korrel en uitgewassen kleuren.

Canon PIXMA MG3620

De Canon PIXMA MG3620 is een goede keuze als u alleen een printer nodig hebt om een paar foto’s of documenten te printen. Hoewel hij niet erg goed gebouwd aanvoelt en alleen een basis flatbedscanner heeft. Hij print foto’s en documenten van hoge kwaliteit. U moet weten dat dit model niet erg hoogwaardig is en een paginaopbrengst heeft van slechts 200 zwarte of kleurenafdrukken. Dit betekent dat u de cartridges vaak zult moeten vervangen.

Hoewel de cartridges goedkoop zijn, kunnen ze na verloop van tijd oplopen als u vaak print en veel meer onderhoud nodig hebt.