Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets?

Een goede fiets gaat vaak jarenlang mee, mist men er goed op past. Toch komt er altijd wel een keer een moment dat de tweewieler een keertje aan vervanging toe is. Uiteraard wilt u in dat geval zo weinig mogelijk geld uitgeven, maar toch waar voor uw geld krijgen. Kijk dan zeker eens tussen het brede aanbod van Roto Tweewielers, dé fietsenwinkel in Deventer.

Topmerken scoor je bij Roto Tweewielers

Roto Tweewielers heeft diverse topmerken binnen hun uiteenlopende assortiment. Hier vindt u onder andere kwaliteitsfietsen van Gazelle, Cortina, Sparta en nog veel meer bekende A-merken. Van kinderfietsen tot handige e-bike, er is voor ieder iets wils. Gaat u van tevoren eerst online op zoek naar uw perfecte tweewieler of stapt u gezellig eens binnen, in de fietsenwinkel in Deventer? 

Voordelig een nieuwe fiets scoren

Naast het assortiment aan tweewielers van A-merken zijn er ook verschillende tweedehands fietsen die u voor een zachte prijs kunt scoren. Wellicht schrikt het idee van een gebruikte fiets in eerste instantie nog af, maar de specialisten van Roto Tweewielers kunnen u verzekeren dat u een hoogwaardige verkeersveilige fiets ontvangt. Alle fietsen die zij tweedehands verkopen, worden namelijk onder strenge voorwaarden gekeurd en nagelopen. Zo kunt u met een gerust gevoel veilig van a naar b rijden, met een voordelige fiets uit tweede hand.

De beste service in Deventer

Wanneer u een fiets bij Roto Tweewielers koopt bent u van een uitstekende service verzekerd. Wist u namelijk dat u bij schade aan uw fiets op het team van specialisten kunt vertrouwen? Indien u binnen een straal van 15 kilometer in de buurt van de fietsenwinkel in Deventer woont, dan komt één van de monteurs bij u thuis of op het werk langs om de tweewieler te repareren. Als u voor een reparatie in de fietsenwinkel in Deventer langskomt, dan is het mogelijk een vervangende leenfiets mee te krijgen, zodat u nog gewoon naar uw afspraken kunt gaan. Bovendien biedt Roto Tweewielers ook en onderhoud service om schade vroegtijdig het kunnen herkennen en verhelpen. Normaliter is het ideaal als u de fiets twee keer per jaar laat inspecteren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de kilometers die u erop rondrijdt.

 

https://www.rototweewielers.nl/