Belinda web
Image default
Dienstverlening

Een no cure no pay incasso regelen bij een bedrijf

Ik moest voor mijn financiën een no cure no pay incasso regelen bij een incassobureau. Zelf heb ik totaal geen verstand van incasso of alles wat te maken heeft met belasting of financiën. Daarom wilde ik een bedrijf vinden die mij zo goed mogelijk kon helpen met het klaarzetten van een no cure no pay incasso en daarbij ook een goede uitleg wat het precies inhield.

Geen idee waar ik terecht moest voor een no cure no pay incasso

Ik kreeg wel te horen dat ik een no cure no pay incasso moest gaan regelen voor mijn rekening. Maar ze vertellen erbij nooit waar ik daarvoor terecht kan. Dit moest ik allemaal zelf uitzoeken, wat ik niet netjes vond. Maar ik ging op research en op onderzoek uit bij welk bedrijf ik het beste terecht kon hiervoor. Na een lange zoektocht, kwam ik bij de website van Incasso Advocaten terecht voor no cure no pay incasso. Daar hadden ze de incasso waar ik naar op zoek was. Blijkbaar was deze speciale incasso niet overal verkrijgbaar, wat de zoektocht niet moeilijker maakte. Maar uiteindelijk had ik een bedrijf gevonden en kon ik een afspraak maken met een medewerkers daar.

Een fijn bedrijf dat helpt

Ik kwam bij het kantoor van Incasso Advocaten en werd daar vriendelijk begroet door de medewerker die mij verder zou helpen aan de incasso. Hij vroeg allemaal vragen over of ik dit al een keer eerder had gedaan of ik enige ervaring ermee had. Op alles heb ik wel nee gezegd, omdat ik niet veel erover weet. Maar we begonnen ons gesprek en alles werd ineens een stuk duidelijker voor mij. Ik snapte nu eindelijk was de incasso precies inhield en waarom ik deze zo hard nodig had. Daarna hebben we alle zaken op een rijtje kunnen krijgen en snap ik nu eindelijk wat een no cure no pay incasso precies is.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar de verschillende diensten van Incasso Advocaten? Bekijk dan eens de website van hen via www.incassoadvocaten.nl voor meer informatie over hun diensten en wat zij verder voor u kunnen betekenen.