Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Wonen in Limburg

 

Is het wonen in een rustigere omgeving voor jou een droom en ben je de stad zat? Kies dan voor Limburg. In Limburg zijn alle faciliteiten die je nodig hebt te vinden en hier woon je veel rustiger dan bijvoorbeeld in de randstad. Daarnaast beschikt Limburg over een aantal goede aangeprezen middelbare – en hoge scholen. In de hoofdstad van Limburg, Maastricht , ligt een van de beste Universiteiten van Nederland. De universiteit trekt veel aandacht van de nationale en internationale bevolking, en is daardoor zeer populair.

De voordelen van het wonen in Limburg

Wonen in Limburg heeft veel voordelen. De provincie is gelegen in de buurt van België en Duitsland en is goed bereikbaar, bovendien staat deze provincie vol met bossen en natuur waarvan je optimaal kunt genieten. Buiten natuur is de cultuur ook iets waar Limburg zeker niet aan ontbreekt. De vele dorpen en steden zijn soms eeuwenoud en behoren soms tot de eerste steden van het huidige Nederland. Op het gebied van cultuur valt er dus niets te klagen in Limburg. Op het gebied van entertainment is er ook genoeg te doen in Limburg. Zo vind er natuurlijk ieder jaar Pinkpop plaats maar heb je daarbuiten ook nog enkele grote nationale en soms zelf internationaal bekende uitgaansgelegenheden.

Wonen in Limburg en wat je hierover moet weten.

Je weet nu dat wonen in Limburg voor minder stress veroorzaakt, maar wat zijn nog meer voordelen? Kort gezegd , best veel. In Limburg kun je gemiddeld veel goedkoper wonen en heb je ook veel meer eigen ruimte. Zo hebben veel huizen die gelegen zijn in Limburg , een grote achtertuin en soms zelfs een voortuin voor een veel lager bedrag. Limburg bied ook meer rust en dan vooral in de omgeving.  Ben je van plan om in Limburg te gaan wonen? Informeer dan eerst bij een lokale makelaar over de mogelijkheden en over wat beschikbaar is . De zoektocht naar een makelaar Limburg heeft daardoor veel mogelijkheden.

https://www.boon-heuvelland.nl/makelaar-limburg/