Belinda web
Image default
Bedrijven

Wilt u een jaarboek laten drukken?

Een jaarboek of een almanak laten drukken, of een andere uitgave laten maken? Vertrouw dan op de expertise van Het Uitgeefhuis in Breda. Bij deze drukkerij heeft men meer dan 25 jaar ervaring met het vervaardigen van allerlei soorten boeken en uitgaven – van een jaarboek drukken voor een studievereniging tot het verzorgen van een bedrijfsbrochure. Er wordt natuurlijk met je meegedacht over ontwerp en opmaak, maar toch blijven de tarieven laag. Je betaalt dus niet voor duur advies of andere overheadkosten. Ben je benieuwd naar de diensten van Het Uitgeefhuis? Lees dan verder.

Een prachtig jaarboek met herinneringen laten drukken

Een jaarboek maken is voor veel verenigingen en scholen erg belangrijk. Het is een leuk aandenken aan het studiejaar, dat de leden voor altijd bewaren om later herinneringen op te halen. Besluit je om een jaarboek te laten drukken, dan moet je op een aantal dingen letten. De kwaliteit van bijvoorbeeld het papier en de inkt moet natuurlijk goed zijn. Daarnaast is het ook fijn als er iemand met je mee denkt, zodat je er niet alleen voor staat. Dit is precies wat je van Het Uitgeefhuis mag verwachten. Hier verstaat men de kunst van het drukken van jaarboeken als nergens anders en dat merk je meteen. Geen (technische) vraag is ze te moeilijk en ze begeleiden het proces met een persoonlijk aanpak.

Een almanak drukken voor je studievereniging

Een professionele almanak drukken, laat je niet zomaar overal doen. Bij Het Uitgeefhuis tref je specialisten op dit gebied. Al meer dan 25 jaar produceren ze herinneringsboeken tegen een lage prijs. Het resultaat is niet zomaar een boekje, maar een bijzondere almanak waar ieder lid van je vereniging van zal genieten. Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan in de gratis online editor, maar het is ook een optie om de vormgeving aan Het Uitgeefhuis over te laten. Je kiest vervolgens zelf op wat voor kwaliteit papier je de almanak wil laten drukken, zodat je precies het eindresultaat krijgt dat je voor ogen had.