Belinda web
Image default
Bedrijven

Een uniek bedrijfsuitje met overnachting

Bij de Westernboerderij kunt u voor een uniek bedrijfsuitje met overnachting kiezen. Bij deze bijzondere accommodatie in Gelderland kunt u samen met uw collega’s in het tipidorp overnachten. De Westernboerderij bestrijkt maar liefs 6 hectare grond en heeft 800 m² aan overdekte en verwarmde binnen locatie voor de koude en donkere dagen, of natuurlijk gewoon voor gezellige avonden of bedrijfsbijeenkomsten. Sinds 2013 hebben ze een tipidorp voor overnachtingen en waar u uw uitje op een bijzondere manier kunt afsluiten.

Gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes

Bij deze bijzondere groepsaccommodatie kunt u met een groep van minimaal 4 personen en maximaal 100 personen terecht. De Westernboerderij heeft een enorm groot aanbod aan verschillende arrangementen. Groepen kunnen vele samenstellingen hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan families, vrienden, clubs, collega’s, kinderen, en studiegenoten. Bij de Westernboerderij kunt u daarom zowel terecht als bedrijf én als particulier, iedereen is welkom. Als groepsuitje kunt u kiezen voor een dag arrangement maar ook voor een bedrijfsuitje met overnachting.  

Tientallen arrangementen om uit te kiezen

De diversiteit van de groepen vraagt ook voor een diversiteit aan arrangementen. Voor iedere groep is er wel een arrangement te vinden dat aan de wensen van de groep voldoet. Bent u bijvoorbeeld een groep mannelijke vrienden? Dan zult u het vast leuk vinden dat er van allerlei arrangementen met kleiduiven schieten, quad rijden en boogschieten beschikbaar zijn. Bent u van plan met de familie langs te komen? Dan zijn de arrangementen met de huifkar en Western zeskamp altijd een succes.

Bedrijfsuitje met overnachting in het tipidorp

In het tipidorp kunt u een uniek bedrijfsuitje met overnachting beleven. Deze minicamping is wat de Westernboerderij een bijzondere groepsaccommodatie maakt. Niet alle accommodatie dat uitjes aanbieden hebben de mogelijkheid tot overnachting. Daarnaast is de Westernboerderij uitermate geschikt voor een inclusief bedrijfsuitje. U hoeft zich als bedrijf geen zorgen te maken over uw team van de ene locatie naar de andere te brengen, deze bijzondere accommodatie heeft alles op het terrein. Vermaak, dineren en overnachten behoren allemaal tot de mogelijkheden en garanderen u een bedrijfsuitje om nooit te vergeten.

https://www.westernboerderij.nl/