Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Waterkruik al sinds de oudheid voor pijnverlichting

Steeds vaker gebeurt het dat na een dag hard werken de spieren onaangenaam pijn doen. Een warmwaterfles is nu een perfecte hulp, omdat de hitte de spieren weer laat ontspannen. Het kan gemakkelijk op de getroffen gebieden worden gelegd om een aangenaam gevoel te verspreiden.

Warmwaterfles – de snelle hulp bij spierklachten

Steeds vaker gebeurt het dat na een dag hard werken de spieren onaangenaam pijn doen. Een warmwaterfles is nu een perfecte hulp, omdat de hitte de spieren weer laat ontspannen. Het kan gemakkelijk op de getroffen gebieden worden gelegd om een aangenaam gevoel te verspreiden.

Het effect van een warmwaterfles

Zoals de naam al aangeeft, wordt de warmwaterfles gebruikt om warmte over te brengen naar het lichaam. Vooral in de herfst en winter is warmte nodig omdat het lichaam door de koelere buitentemperaturen aanzienlijk meer warmte nodig heeft. Deze warmte kan op verschillende manieren worden gebruikt. Enerzijds om het lichaam warm te houden en anderzijds om fysiek ongemak te verlichten. Deze omvatten, bijvoorbeeld:

  • buikpijn

  • nekspanning

  • rugpijn

  • pijn in de schouder

  • verhoging van het metabolisme

  • blaasinfecties

De warmwaterfles is veelzijdig. Het kan gemakkelijk overal worden genomen omdat het klein en handig is. Zoals in verschillende Warmwaterflessen tests kunnen worden gelezen, geeft een referentie dat er veel modellen, voor een nog comfortabeler gevoel, want het is knuffelig en vaak heel knuffelig.

Verschillende modellen met de warmwaterfles

In veel warmwaterfles vergelijken wordt duidelijk dat er de praktische warmte dispenser in verschillende variaties is. Het biedt enthousiasme voor jong en oud en kan prachtig zijn als een klein geschenk. Bij de koop warmwaterflessen is het mogelijk om uitstekend rekening te houden met de eigen smaak of die van de ander om een langdurig plezier te garanderen. We hebben de verschillende modellen kruiken getest. Je kunt kiezen uit de volgende modellen:

 

Klassieke warmwaterfles

De klassieke warmwaterfles is de standaardvorm van de Wärmeflasche, heeft meestal een inhoud van ongeveer twee liter en heeft geen relatie. In dit model is het bijzonder belangrijk dat de maximale temperatuur bij volwassenen van niet meer dan 47 graden wordt overschreden, anders kan dit leiden tot onaangename brandwonden.

 

Warmwaterfles met referentie

Hoewel deze warmwaterfles lijkt op de klassieke warmwaterfles, is hij ook voorzien van een praktische hoes. De hoezen kunnen, luid Warmwaterflessen testen, door onafhankelijke experts, gemaakt van verschillende materialen, zodat ze perfect kunnen worden afgestemd op uw eigen wensen. De hoezen zijn meestal wasbaar op 30 graden, dus ze zijn zeer eenvoudig schoon te maken.

 

Warmwaterfles voor kinderen

Kinderen houden van knuffels. Ze knuffelen ermee en gebruiken ze graag als een klein soul-Trooster. Wat is er mooier dan een Wärmeflaschethat een kinderlijk motief heeft? Vooral bij lichte buikpijn kan de kindvriendelijke warmwaterfles een prachtig hulpmiddel zijn om de pijn te verlichten. Het is echter belangrijk met de warmwaterfles van de kinderen dat deze niet te groot en te zwaar is, zodat de druk op de maag niet te onaangenaam is.

 

Individuele warmwaterflessen

Naast de klassieke of kindvriendelijke vorm zijn er vele andere vormen die perfect in gebruik zijn. Of het nu als hart, als dier of gewoon in een langwerpige vorm is, hier kan iedereen de vorm kiezen die hij het meest verkiest.

 

Warmwaterfles uit grootmoeders tijd

Terwijl in de huidige tijd, de conventionele warmwaterflessen worden gevonden in de huishoudens, waren er eerdere tanks gemaakt van tin of koper. Met haar hulp werd het bed opgewarmd voordat het naar bed ging om een comfortabele slaapplaats te krijgen. Zelfs vandaag de dag nemen veel mensen nog steeds hun toevlucht tot deze traditionele WärmeflascheEspecially omdat het zonder verder oponthoud als decoratief object kan worden gebruikt.

 

Elektrische warmwaterfles

In tegenstelling tot de conventionele warmwaterfles is voor de elektrische warmwaterfles elektriciteit nodig om de warmwaterfles op te laden. De warmte duurt meestal ongeveer zes uur en geeft een aangename warmte. Het voordeel van de elektrische warmwaterfles is dat er geen water hoeft te worden gevuld en de temperatuur meestal individueel kan worden geregeld.

Conclusie over de warmwaterfles

De warmwaterfles is een belangrijk onderdeel geworden in elk huishouden. Het geeft niet alleen het lichaam de warmte die het nodig heeft, maar helpt ook bepaalde pijn te verlichten. Bij gebruik van de warmwaterfles is het echter belangrijk dat de maximale temperatuur van 47 graden voor volwassenen en 40 graden bij kinderen niet wordt overschreden. Door zijn compacte formaat is de warmwaterfles gemakkelijk te hanteren en kan op elk moment worden gebruikt, voor jouw eigen welzijn of gewoon om het lichaam wat directe warmte te geven.