Belinda web
Image default
Bedrijven

Uw adres voor een goede occasion in omgeving Valkenswaard

Bent u op zoek naar een occasion in de buurt van Valkenswaard? Autobedrijf Huub Smolders is de officiële SEAT servicedealer met een grote voorraad. U kunt hier terecht voor een zeer ruime keuze aan prachtige occasions mét garantie. Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller helpen de autokenners van Autobedrijf Huub Smolders u met het vinden van de perfecte auto voor uw rijplezier. Wilt u wel graag een nieuwe auto, maar betaalt u liever niet de volle mep voor een spiksplinternieuw model? Neem dan eens een kijkje tussen de vele gloednieuwe occasions die zij op de website en in de showroom hebben staan. U zult vast slagen voor een mooie occasion bij dit autobedrijf nabij Valkenswaard.

Hulp bij al uw autoproblemen in de moderne garage

Bent u nog erg tevreden over uw huidige auto, maar vertoont hij wat mankementen of loopt niet alles even soepel meer? Gaat u binnenkort richting de apk-keuring en kan de auto nog wel een onderhoud gebruiken? Ook dan kunt u terecht bij de gecertificeerde automonteurs van Autobedrijf Huub Smolders. Met nauwkeurige precisie hanteren zij de moderne uitleesapparatuur voor uw groot-, klein- of longlife onderhoud. Wist u trouwens dat u regelmatig uw airco moet laten onderhouden om het maximale comfort te behouden? Zeker met de tropische zomers is dit aan te raden. Laat u zeker ook even informeren over de bandenspanning en het profiel van uw banden om er zeker van te zijn dat u veilig de weg op gaat.

Zoek contact met de autospecialist van het Zuiden

Kortom, bent u op zoek naar een mooie occasion of wilt u graag een onderhoud of keuring laten uitvoeren in Westerhoven, vlakbij Valkenswaard? Neem dan via de website contact op met de autospecialisten van Autobedrijf Huub Smolders – het autobedrijf waar de Brabantse gemoedelijkheid hoogtij viert! De monteurs staan namelijk met plezier voor u klaar om uw rijgemak nieuwe hoogten te laten bereiken. 

http://www.huubsmolders.nl