Belinda web
Image default
Bedrijven

Een hangoor konijn is het ideale konijn voor kinderen

Bent u op zoek naar een nieuw konijn voor uw kind? Een hangoor konijn is met hun schattige uitstraling ideaal voor kinderen. Het hangoor konijn is een rustig dier dat graag de aandacht krijgt en kan verschillende soorten voedsel eten. Zo heeft u de keuze tussen conditiekorrel, gemend konijnenvoer en knaagdiersalade. Ze mogen ook groenvoer eten. Hierbij kunt u denken aan sla, komkommer, andijvie en selderie. Hier kunnen ze wel diarree van krijgen als ze dit te vaak eten, dus geef ze dit af en toe. Ze mogen wel onbeperkt hooi eten, hier houden ze ook van.

Buiten een fijne leefomgeving creëren voor het konijn

Het is belangrijk om een hangoor konijn een fijn leefomgeving te geven. Om dit te doen kunt u het konijn binnen en buiten een hok geven. Als u uw nieuwe huisdier buiten in een hok zet, zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Om uw konijn te beschermen tegen de regen en de zon is het belangrijk dat u een hok koop dat waterdicht is en voldoende schaduwplekken heeft. Op de bodem van het hok kunt u een laag houtsnippers leggen. Deze houtsnippers absorberen al de urine van het konijn. Verschoon het hok wel minimaal een keer in de week, zo kan uw konijn blijven genieten van zijn leefomgeving. Dierenhandel Hoogendoorn verkoopt meerdere soorten verblijven voor konijnen.

Hangoor konijnen in verschillende kleurcombinaties

Bij Dierenhandel Hoogendoorn hebben ze verschillende soorten en kleuren hangoor konijnen. U kunt onder andere kiezen uit de Franse hangoor en de dwerg hangoor. De medewerkers in de winkel kunnen u veel advies geven in het houden van konijnen. Als u binnen een verblijf voor uw konijn wilt maken, dan weten de medewerkers precies wat u hiervoor nodig heeft. Dierenhandel Hoogendoorn is een grote dierenspeciaalzaak in Stolwijk. U kunt op de website nog meer informatie vinden over wat een hangoor konijn nodig heeft en wat voor dieren het zijn.

https://www.dierenhandelhoogendoorn.nl/