Belinda web
Image default
Hobby en vrije tijd

Spectaculair dagje weg met het hele gezin

Van plan om van het volgende dagje weg met het gezin iets spectaculairs te maken? Kom dan met z’n allen genieten van een opwindende vogelshow in Avifauna. De meest indrukwekkende vogels vliegen vlak langs je heen terwijl je meer over ze te weten komt. Ze tonen hun kleurenpracht en talent voor vliegen en meer tijdens een vermakelijke demonstratie. Een groot deel van het jaar valt er meerdere keren per dag te genieten van een vogeldemonstratie, gewoon in het park. Een leuk onderdeel van een geslaagd dagje weg met het gezin, de familie of kinderen.

Durven jullie de vogeldemonstraties aan?

Toch wel spannend, zo’n vogeldemonstratie. Jullie nemen plaats op de tribune en zien ze al aankomende; de vogels. Tijdens de show komen ze wel heel dichtbij. Ze razen over het publiek heen en laten hun beste vliegvaardigheden zien. Misschien komt er zelfs wel een op de arm van een van de kinderen zitten, voor wie de speciale handschoen aan durft te trekken natuurlijk. Echte showvogels zijn het, grote en kleine. Kleurrijke ara’s bijvoorbeeld, die hun mooie veren laten zien. Deze papegaaiachtige zijn zeer herkenbaar voor en populair bij kinderen. Andere vogels laten zien hoe ze hun prooi vangen tijdens de demonstratie tijdens je dagje weg met kinderen. Terwijl je je verbijsterd vertelt de leider van de show alles over deze mooie dieren.

Praatjes in de rest van het park

Na te hebben genoten van de vogelshow gaan jullie weer verder het park door. Er zijn nog veel meer bijzondere vogelsoorten te zien in de rest van het park. Sommige wonen in dichte verblijven, tussen andere loop je gewoon door. Avifauna is een zeer geschikt park voor een dagje weg met kinderen. Het is een mooi, leerzaam park vol interessante dieren en mogelijkheden om te spelen. Ook buiten de grote vogeldemonstraties zijn er momenten dat experts vertellen over de vogels. Er worden over verschillende soorten voederpraatjes gehouden, tijdens welke je kunt kijken hoe ze gevoed worden. Wie wil daar nou niet bij zijn.