Belinda web
Bedrijven

Snufjes voor in huis

Loopt uw ​​huis achter de tijd en wilt u deze moderniseren? Tegenwoordig kunt u dit op honderden manieren doen. Er zijn veel coole gadgets en high-tech producten op de markt die je huis kunnen upgraden. Vorig jaar heb ik zelf veel diep geïnvesteerd in dit soort dingen. In deze blog vertel ik je mijn favoriete gadget en raad ik je ten zeerste aan om deze te gebruiken.

Google Home

Google Home is een uitvinding die Google sinds 2016 op de markt brengt. Het is een “slimme luidspreker” en je kunt commando’s met je stem versturen. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat Google Home moet worden geopend voordat dit weer gebeurt. Toen ik voor het eerst hoorde over deze nieuwste gadget, vond ik het eigenlijk een beetje onzin. Het lijkt me niet nodig om zoveel geld uit te geven om een ​​spreker te zijn die dingen kan doen die voor mij gemakkelijk zijn. Maar ik laat me overtuigen door de mensen om me heen, en ze zijn er erg tevreden over. Ik wil nu echt niet meer zonder. Het is erg handig en leuk, en kan je vermaken.

Sfeervolle ledverlichting

In tijdschriften of tv zul je vaak zien dat moderne huizen veel mooie lampen hebben. In feite is het heel eenvoudig om uzelf in uw huis te installeren. Er zijn veel goede ideeën om dit te doen. Wat ik zelf deed, was een lichtpijp achter de tv in het tv-meubel plaatsen. Op filmavond geeft dit een erg leuke sfeer. Een ander idee dat ik onlangs zag, zijn ledstrips in de keuken. Plaats het onder de plank boven alle kruiden. Dit geeft een goed effect. U hoeft alleen een stuk hout op de gewenste maat te zagen en vervolgens glad te strijken met een hoogwaardige schuurmachine zoals een Makita-schuurmachine of Festool-schuurmachine. Je hangt hem op en installeert de ledstrip hieronder. Het zorgt voor veel comfort in de keuken en je huis oogt meteen moderner. Tegenwoordig zijn dit soort lichtpijpen zeer hightech geworden. Je kunt nu zelfs de kleur en hoeveelheid licht instellen via de app op je telefoon. Moderner kan het niet worden!

Automatisering

Het is ook mogelijk om een lamp automatisch aan en uit te laten gaan bij het binnen komen of verlaten van een kamer. Hiervoor heb je bewegingssensoren nodig. Naast dat het deze functie heeft, kan het ook dienen als een beveiligingssysteem die op bewegingen reageert. Erg goed inzetbaar dus! Een voorbeeld hiervan is de NEO coolcam. Voor een erg goedkope prijs kunt u uw woning al een stuk moderniseren met deze gadget.

https://finesmart.nl/

Gerelateerde artikelen

Jouw rijbewijs halen in Den Haag en omgeving

Ontspannen vergaderen in de buurt van Breda en Tilburg

Laat uw meubels reinigen en ga voor een frisse uitstraling