Belinda web
Image default
Vervoer en transport

Sla uw goederen op bij dit transportbedrijf uit Etten-Leur

Is uw organisatie flink gegroeid en heeft u daardoor geen ruimte meer voor de opslag van uw producten? Bent u daardoor op zoek naar een geschikte locatie waar u uw producten veilig op kunt slaan? Kies in dat geval voor transportbedrijf Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur. Deze experts zijn niet enkel gespecialiseerd in het transport van uw goederen, maar slaan uw goederen ook graag op in hun magazijn. Het is wel zo handig om uw producten op te slaan bij een transportbedrijf, aangezien zij dan ook het transport van uw goederen kunnen verzorgen. U heeft hierdoor te maken met één partij, wat erg fijn werkt. Daarnaast gaat er geen tijd en geld verloren bij het ophalen van de producten voor de verzending, aangezien de producten al bij het transportbedrijf liggen. Besluit om uw producten op te slaan bij dit transportbedrijf uit Etten-Leur en profiteer van de uiteenlopende voordelen.

Transport van diverse goederen

De specialisten van dit transportbedrijf uit Etten-Leur beschikken over een uitgebreid wagenpark, bestaande uit voertuigen die verschillende soorten producten kunnen vervoeren. Deze experts vervoeren uw gekoelde producten, zoals vlees, vis of groenten, graag in een van hun koelvoertuigen. Zij staan daarnaast ook voor u klaar wanneer u bevroren producten wilt vervoeren, hiervoor gebruiken zij hun vriesvoertuigen graag. Wilt u zowel bevroren als gekoelde producten vervoeren? Normaal gesproken is het hiervoor nodig om meerdere voertuigen te laten rijden, echter beschikken deze specialisten over multitemp transport. Hiermee realiseren zij een voertuig waarin verschillende atmosferen gerealiseerd kunnen worden. Uw gekoelde en bevroren producten komen hierdoor tegelijkertijd en in goede staat aan op de plaats van bestemming. U hoeft dankzij deze vorm van transport maar één voertuig te laten rijden, waardoor uw transportkosten teruglopen.

Stel uw vragen

Heeft u vragen met betrekking tot de dienstverlening van deze specialisten? Neem dan gerust contact op met dit transportbedrijf uit Etten-Leur en stel uw vragen. Zij vertellen u graag meer, zodat u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden.