Belinda web
Image default
Vervoer en transport

Hier kunt u een Doosan heftruck kopen in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar vorkheftrucks om het interne transport in uw bedrijf te organiseren? De heftrucks van Doosan zijn al jarenlang een begrip in de wereld van het hefmateriaal. Deze heftrucks worden in Zuid-Korea en Duitsland vervaardigd met alle aandacht voor kracht, duurzaamheid en comfort. Lijkt het u een goed idee om een Doosan heftruck te kopen en bent u op zoek naar een dealer in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder dan Rogo Machines B.V. Deze zaak in Middelharnis, op Goeree-Overflakkee, heeft een breed aanbod aan heftrucks. Als u een Doosan heftruck gaat kopen bij dit bedrijf, dan heeft u keuze uit twee verschillende series: de GX en de Series 7 Pro.

Wat zijn de voordelen van de GX-Series?

De vorkheftrucks in de GX-series hebben een robuust model. Zij zijn verkrijgbaar met een motor die op LPG draait of met een dieselmotor. De Doosan GX heftrucks zijn standaard uitgevoerd met elastische volrubber banden. U kunt echter ook kiezen voor luchtbanden of non-markingbanden die geen zwarte sporen achterlaten op uw magazijnvloeren. Bij de speciaalzaak in Middelharnis kunt u vorkheftrucks uit deze serie bestellen met een hefvermogen tot 2.000 kilo, tot 2.500 kilo of tot 3.000 kilo.

U kunt ook kiezen voor de Series 7 Pro

Voor de Series 7 Pro heeft Doosan een nieuwe dieselmotor ontwikkeld. Deze motor voldoet aan de ETA Tier 4-standaarden voor uitstoot zonder dat daar een roetfilter of een Diesel Particle Filter aan te pas hoeft te komen. Het is een goede investering om een Doosan heftruck te kopen bij Rogo Machines B.V. in Zuid-Holland. Dankzij de nieuwe motor zijn deze heftrucks namelijk zuinig in het verbruik en is er minder vaak onderhoud vereist. Zowel de Doosan GX heftrucks als die uit de Series 7 Pro zijn erop gemaakt dat uw werknemers comfortabel en in de juiste houding kunnen werken. De stuurkolom en de rugleuning van de stoel zijn namelijk verstelbaar.

 

https://www.rogo.nu/