Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Maak van een basic kinderoutfit een geweldige kinderoutfit

Als ouder wil je natuurlijk altijd dat je kind er leuk en modieus uitziet. Maar soms kan het lastig zijn om een standaard kinderoutfit om te toveren tot iets bijzonders. Gelukkig zijn er talloze manieren waarop je een basic outfit kunt pimpen en upgraden tot een geweldige kinderoutfit. In deze blog delen we vijf tips met je om van een alledaagse outfit een stijlvolle outfit te maken. Van accessoires tot printjes, je zult versteld staan van de vele mogelijkheden!

 

1. Accessoires

Accessoires kunnen elke outfit in een handomdraai upgraden naar een hoger niveau. Kies bijvoorbeeld voor een stoere pet of een hippe hoed om de outfit van je kind compleet te maken. Een leuke riem of een paar coole sokken kunnen ook veel doen voor een basic outfit. Het gaat erom dat er iets extra’s wordt toegevoegd dat de aandacht trekt. 

 

2. Kleur

Basic outfits zijn vaak neutraal van kleur. Om een outfit levendiger te maken kun je ervoor kiezen om kleur toe te voegen. Dat kan bijvoorbeeld met een opvallende trui of een gekleurde broek. Maar denk ook aan accessoires als een vrolijke sjaal of een felgekleurde tas. Met kleur maak je een statement en het maakt de outfit van je kind meteen een stuk vrolijker.

 

3. Laagjes

Een andere manier om een outfit meer diepte te geven is het toevoegen van laagjes. Een sweater over een shirt bijvoorbeeld, of een blouse onder een vest. Door meerdere lagen te dragen, wordt een outfit complexer en interessanter. Vooral in de herfst en winter zijn laagjes essentieel om warm te blijven en er tegelijkertijd modieus uit te zien.

 

4. Patroon en print

Zelfs als je kind alleen basics draagt, kun je met patronen en prints de outfit een look geven. Kies bijvoorbeeld voor een T-shirt van www.4-president.com met een spannend motief of een sweater met een leuk patroon. Ook opvallende accessoires met prints zijn een goede manier om wat avontuur toe te voegen aan een basic outfit.