Belinda web
Dienstverlening

Laat uw meisjesdroom uitkomen door te trouwen in een kasteel

Heeft u er altijd al over gedroomd om te trouwen in een kasteel? In dat geval bent u zeker niet de enige. Sterker nog, dit is voor veel vrouwen (en mannen) de ultieme droom. U geeft het ja-woord in een van de mooiste zalen, in een royale tuin of u combineert beide tijdens een mooie dag ceremonie. In het kasteel bent u van alle gemakken voorzien en de locatie biedt plek voor grote en kleine groepen. Dus of u het nu uitgebreid of ingetogen wilt houden, voor beide ceremonies is er een passende ceremonie.

Trouwen in een kasteel met bijpassende catering

Bent u er over na aan het denken om te trouwen in een kasteel, dan wilt u natuurlijk dat de hele ceremonie tot in de puntjes voor u geregeld is. U gaat immers maar eens in uw leven trouwen. Daarom kunt u er ook voor kiezen om de catering over te dragen aan het kasteel. Van een simpel buffet tot aan een luxe diner met meerdere gangen, er zijn verschillende mogelijkheden. Wellicht wilt u een passend wijnarrangement of sprankelende cocktails later op de avond. Naar wat voor soort vorm voor de catering gaat uw voorkeur uit?

Breng een bezoek aan een van de mooiste trouwlocaties van Nederland

Trouwen in een kasteel, wie wil dat nou niet? Om er zeker van te zijn dat de locatie volledig aan uw verwachtingen voldoet, kunt u van tevoren het beste even een reservering maken voor een bezichtiging.

Gerelateerde artikelen

Houtboor kopen?

Laat een woning ontruimen na overlijden

Een efficiënt administratiekantoor in Gorinchem met persoonlijk advies