Belinda web
Image default
Dienstverlening

Laat een camera inspectie uitvoeren bij uw lekkage

Een grote lekkage in uw pand kan tot grote ongemakken leiden. Naast dat het veel schade aanricht, is het daarbij ook een grote ergernis voor de bewoners of medewerkers. Hier wilt u dan ook zo snel mogelijk vanaf. De eerste stap is om de oorzaak van de lekkage vast te stellen. Van Vught Rioleringen helpt u daarbij. Zij zijn hét bedrijf om in te schakelen voor een camera inspectie aan uw leidingen bij lekkage.

Altijd tot uw dienst

Heeft u een lekkage geconstateerd? Laat dan een camera inspectie uitvoeren door Van Vught Rioleringen! Begonnen als klein agrarisch bedrijf, zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een zeer modern rioolreinigingsbedrijf. Uitgerust met de laatste technieken voor een optimale inspectie of reiniging van uw riool. Van Vught Rioleringen beschikt over een veelzijdige inspectiebus. Deze bus is van alle gemakken voorzien en is razendsnel bij u op locatie. Uitgerust met verschillende soorten camera’s voor uiteenlopende lekkages. Lekkage aan grote- of kleine leidingen? Voor iedere lekkage hebben zij een geschikte inspectiecamera. Hiermee kunnen hun ervaren medewerkers u altijd informeren over de oorzaak en wordt het probleem vastgesteld. Met iedere leiding weten zij raad. Gedurende de camera inspectie van uw lekkage is het ook mogelijk om films of digitale foto’s te maken van uw leidingen. Handig, als er geen tekening van uw leiding aanwezig is!

Ook gespecialiseerd in vetafscheider reiniging

De ervaren medewerkers van Van Vught Rioleringen weten niet alleen raad met leidingen, maar ook met uw vetafscheider. Vaak hebben bedrijven in de horeca of in levensmiddelenindustrie een vetafscheider. Het is van belang om deze regelmatig te legen in het kader van uw milieuvergunning. Op Van Vught Rioleringen kunt u rekenen. Maak een afspraak met deze specialist en zij zorgen ervoor dat uw vetafscheider betrouwbaar blijft en goed blijft functioneren. Bij Van Vught Rioleringen betaalt u een all-in tarief voor het reinigen van uw vetafscheider. Ook is het mogelijk om met grote regelmaat een reiniging uit te laten voeren. Neem hiervoor contact op met Van Vught Rioleringen en bespreek wat zij voor u kunnen betekenen!

https://www.vanvughtrioleringen.nl/