Belinda web
Zorg

Klachten verminderen bij de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Als je last hebt van lichamelijke klachten dan kan het zeker een goede uitweg zijn om eens langs te gaan bij de beste fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Hier kan je eventueel wel eens van je klachten afkomen, ook als je denkt dat er geen manier meer mogelijk is kijkt de therapeut daar graag nog eens naar om te zien of er eventueel manieren zijn om de pijn draaglijker te maken of de klachten geheel te doen afnemen. Je kunt bij de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel voor meerdere soorten van therapie terecht, maar de meest bekende is toch wel de fysiotherapie, die vooral bedoeld is voor spieren. Heb je last van gewrichten dan is het bij de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel ook mogelijk om gebruik te maken van de manuele therapie. 

Soorten therapie

Bij de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel worden er dus meerdere therapie soorten aangeboden. Zo kan je bij hen terecht voor training en revalidatie. Je werkt hierbij aan het krachtiger maken van je lichaam of een bepaald deel van je lichaam en zorgt hiermee voor meer stabiliteit en uiteindelijk dus voor het verhogen van de mobiliteit. Ook gaat het er bij de trainingen om dat je een goed uithoudingsvermogen opbouwt. Hiermee kan je dan vervolgens weer de andere trainingen uitvoeren en draag je bij aan je eigen revalidatie. De trainingen zijn erg functioneel en worden op maat gemaakt om zo snel mogelijk vooruitgang te boeken naar jouw herstel. Je kunt na de revalidatie weer vrijuit bewegen. 

Massage

Naast de trainingen en revalidatie vormen van de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel kan je hier ook terecht voor massages met betrekking tot de spieren en de gewrichten. Afhankelijk van jouw situatie wordt er een massage gegeven die zeer effectief voor jou zal zijn. Door middel van aanrakingen zal je lichaam meer ontspannen en kunnen eventuele klachten verdwijnen.