Belinda web
Image default
Bedrijven

Een specialist met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring.

Een vakman die zorg draagt voor de inkoop & professionele installatie van nieuwe ledlampen. Een expert die garandeert dat de toekomstige energienota structureel en substantieel lager uitvalt dan de huidige. We hebben het over Led Design Holland: een toonaangevend bedrijf op het gebied van LED winkelverlichting, kantoorlampen, LED verlichting bedrijfspand en showroom armaturen.

Het investeren in duurzame lampen op de werkvloer is een must anno 2022. Bij onze eigen overheid en op Europees niveau staat energiezuinigheid hoog in het vaandel. Verantwoord ondernemerschap is allang niet meer vrijblijvend. Er zijn allerlei wetten en regels waar ondernemers zich aan moeten houden. Zo kennen bedrijven en instellingen die op jaarbasis 50.000 kWh of meer elektriciteit verbruiken een energiebesparingsplicht. Aanvullend is de informatieplicht in het leven geroepen als onderdeel van de Wet Milieubeheer. Een concrete verplichting waar grote bedrijven zich aan moeten houden, is de terugverdientijd van 5 jaar of minder op het gebied van verlichting. Bij led is dit absoluut haalbaar en daarom kiezen steeds meer firma’s voor ledlampen. Het gaat dan zeker niet alleen om grote industriële bedrijven. Ook restaurant- en hotelketens, winkels en kantoren stappen massaal over op led-licht.

Naast het besparingsmotief, zijn dit belangrijke beweegredenen om leds op te hangen op de bedrijfsvloer:

  • led is veilig, de lampen worden niet heet;
  • moderne ledlampen gaan jaren mee en ze zijn onderhoudsvrij;
  • led-licht is prettig voor de ogen, het trilt niet en brandt direct op volle sterkte;
  • het aanbod led-armaturen is groot en gevarieerd.

Op dat laatste punt gaan we iets verder in. In de Retail worden bijvoorbeeld de volgende drie armaturen veel gebruikt. De Veloce Tracklight: een robuuste railspot van aluminium, voorzien van een Philips LED SLM & Driver. Qua lichtkleur is er volop keuze en dat geldt ook voor CRI-waarden en stralingshoeken. De Doblar is een zogenoemde led-straler met een kantel- en draaifunctie. Een product in the spotlight zetten? Met de Doblar lukt dat voor de volle 100%. De Linea60 led-spanningsrail is ideaal als u algemene verlichting wilt combineren met railspots.

https://www.leddesignholland.nl/