Belinda web
Image default
Bedrijven

Een mooie motorhelm kopen

Wilt u een mooie en goede motorhelm kopen? Ongeacht of u een ervaren motorrijder bent of net uw eerste motor heeft aangeschaft, het is wel belangrijk om uw hoofd te beschermen tegen onverhoopte ongelukken. Hiervoor heeft u een helm nodig. Een motorhelm moet van goede kwaliteit zijn aangezien u hem een lange tijd wilt dragen. Wilt u een helm aanschaffen, misschien met hulp of advies van mensen die er meer van weten? Ga dan langs bij Van de Kuinder Motoren, een motorwinkel in Hilversum.

De perfecte motorhelm voor al uw ritten

Als u een motorhelm wilt kopen, wilt u natuurlijk zeker weten dat u echt beschermd wordt. Bescherming op de weg is een belangrijke zaak. Dit is waarom Van de Kuinder Motoren kleding en accessoires verkoopt die bedoeld zijn om u op de weg te beschermen. Een van deze accessoires is de motorhelm. Er zijn helmen van verschillende merken zoals Arai, HJC, Schuberth en Scorpion. Met een motorhelm van goede kwaliteit weet u zeker dat u veilig de weg op kunt.

Handige toevoegingen aan uw helm

Een motorhelm kopen? Dan wilt u wel zeker zijn dat uw helm alles heeft wat u nodig heeft. De helmen die Van de Kuinder Motoren verkoopt, zijn dan ook vaak voorzien van Pinlock. Een Pinlock-vizier zorgt ervoor dat uw vizier niet beslagen wordt. Doordat het Pinlock-vizier in de helm geplaatst wordt, kijkt u nog steeds helder door het vizier. Zo bent u altijd veilig op zowel warme als koude dagen.

Bekijk het assortiment en ga eens langs

Als u bij Van de Kuinder Motoren langs wilt gaan om een motorhelm te kopen, dan kunt u daar terecht van maandag tot en met zaterdag. U kunt advies krijgen over de helm die voor u geschikt is en u kunt de producten bekijken en uitproberen. De pasvorm van uw helm is natuurlijk heel belangrijk, en hiermee wordt u geholpen als u langskomt. U krijgt advies over de maat van uw helm en kunt de helmen uitproberen.

https://www.vandekuinder.nl