Belinda web
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een bikini met vulling

De voordelen van een bikini met vulling

Loop jij al een tijdje hebt het idee om een nieuwe bikini aan te schaffen en twijfel je over een bikini met of zonder vulling, dan is het goed te weten wat de verschillen zijn en ook de voor- en eventuele nadelen hiervan. Waar je regelmatig een freya bh draagt, dan zal je doorgaan exact weten wat het verschil is tussen een bh met of zonder vulling. Maar bij een bikini wordt het vaak een heel ander verhaal. Om je een idee te geven waarom het verstandig zou kunnen zijn te kiezen voor een bikini met vulling gaan we er in dit artikel wat dieper op in. Dus wil jij de voordelen van een bikini met vulling weten, lees dan snel verder!

Wat is een bikini met vulling

Een bikini is, zoals het woord al doet verklappen een topje waarin een laag schuim in de cup zit. Een ander woord hiervoor is padding of ook wel voorgevormd genoemd. Dit is iets wat we met enige regelmaat terug zien bij normale, maar ook zwangerschaps bh. Het voordeel wat een voorgevormde cup heeft, is dat de cup wat dikker is en je ook geen last hebt van naden. Veel vrouwen ervaren namelijk de naden aan de binnenkant van de cup als vervelend. Dit kan gaan schuren en geeft bij sommige vrouwen een prikkend gevoel. Kies je voor een bikini met vulling, dan zullen de cups doorgaans ook een stuk ronder zijn. Kies je voor een bikini zonder vulling, dan zal de vorm logischerwijs aangenomen worden zoals deze op dat moment is. 

Waarom kiezen voor vulling

De reden waarom veel vrouwen kiezen voor een bh of bikini met vulling, is omdat dit vaak net iets meer ondersteuning biedt. Op deze manier komen je borsten vaak net iets beter tot z’n recht en geeft het bij een shock absorber sport bh simpelweg een stuk betere ondersteuning. Uiteraard is het een mooie bijkomstigheid van je borsten door de vulling een stukje groter lijken, maar dit is voor veel vrouwen absoluut niet de voornaamste reden waarom er wordt gekozen voor een bikini of bh met vulling. De voornaamste reden van vulling, is vooral het creëren van een rondere cup. Vooral wanneer je strakke kleding draagt, zorgt dit ervoor dat het geheel net een stukje mooier zit. Het is immers geen gezicht dat de vormen van je bikini of bh door je shirt heen komen.