Belinda web
Bedrijven

Bestekzakjes bestelt u bij doosjesdeal.nl

Bestekzakjes kunnen bij horecagelenheden zeker niet ontbreken. Wanneer uw klanten bij u komen eten, wilt u immers dat het er professioneel uitziet en de uitstraling past bij wat u serveert. Een zakje waar uw bestek in stopt staat daarbij ook netter naast het bord dan wanneer u het er zelf los in gaat stoppen. Bij doosjesdeal.nl bestelt u heel makkelijk uw persoonlijke bestekzakjes die passen bij uw bedrijf. U kunt hem helemaal op maat ontwerpen en onze specialisten helpen u graag om uw ontwerp te realiseren. Neem vandaag nog contact met onze specialisten en wellicht kunnen uw klanten binnenkort gebruik maken van de persoonlijke bestekzakjes.

 

De bestekzakjes ontwerpt u helemaal op maat

Wanneer u een zakje voor uw bestek bestelt, heeft u velen voordelen. Zo zijn de zakjes reeds voorzien van een 2-laags tissue servet en hoeft u alleen nog uw bestek erin te stoppen. U heeft zelf in de hand hoe het ontwerp eruit gaat zien en of uw logo op het bestekzakje moet. De levertijd omvat 15 werkdagen.

 

Bestekzakjes kunt u helemaal op maat bestellen en samenstellen. Wij hanteren een standaardmaat van 85mm x 200 mm, maar kunt u ook vrijblijvend een andere maat voorstellen aan onze specialisten. Wij staan graag open voor uw suggesties om het ontwerp nog persoonlijker te maken. In onze ontwerptool en tijdens het bestellen heeft u zelf in de hand wat voor materiaal het bestekzakje gemaakt is en wat de kleur van het servet is. Hierbij heeft u de keuze uit wit, zwart, crème en bordeauxrood.

 

U bestelt de zakjes via een paar drukken op de knop in onze webshop. Bestellen is mogelijk vanaf 3000 stuks, deze zullen dan verpakt worden in doosjes van 500 stuks. Ieder logo is mogelijk op de zakjes.