Belinda web
Image default
Bedrijven

Bezoek deze vloerenwinkel voor de beste inspiratie

Een vloerenwinkel bezoeken doet u vast niet iedere week. Maar als u het doet heeft het wel vaak een leuke reden: u gaat een nieuwe vloer uitzoeken. Een vloer voor uw woonkamer, de slaapkamer of uw werkruimte aan huis. Houten vloeren komen hier zeker voor in aanmerking. Hout is onderhoudsarm en bovendien heel stijlvol. U kunt het probleemloos combineren met zowel een klassieke als moderne inrichting. Mocht u de inrichting na enkele jaren willen veranderen dan hoeft de vloer niet te worden vervangen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en manieren van leggen om uw eigen draai aan de vloer te geven.

Een vloer van hout gaat vele jaren mee

Houten vloeren zijn misschien een investering, maar vergeet niet dat ze vele jaren meegaan. Zeker vergeleken met vloerbedekking kunt u van houten vloeren veel langer genieten. Zeker als u de aankoop doet in een gerenommeerde vloerenwinkel die uitsluitend kwaliteitsvloeren levert. Deze vloeren vragen bovendien weinig onderhoud. Schoonmaken is veel gemakkelijker dan wanneer er tapijt ligt. Zeker als u dieren heeft die haren verliezen is hout op de vloer een uitkomst. U kunt in een vloerenwinkel kiezen uit parket of massief hout maar ook voor laminaat of laminaatparket in verschillende uitvoeringen.

Hier vindt u de mooiste vloeren

Mooie vloeren vindt u niet overal. Maar wel bij Van der Heijden vloeren. Een ruim assortiment kunt u bekijken in de showroom in Oss. Maar u kunt ook de website bezoeken voor de nodige inspiratie en online een offerte aanvragen. De vloer van uw keuze wordt op maat voor u gemaakt en uiteraard vakkundig gelegd door vakmensen die hier ruime ervaring mee hebben. De vloer kan ook in een speciaal patroon worden gelegd, zoals het bekende visgraat. Dit geeft een mooi en speels effect aan uw vloer. De planken worden vooraf voorzien van een laklaag of geolied, zodat dit niet meer hoeft te gebeuren na het leggen. U kunt direct van uw vloer genieten.