Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bedrijf gespecialiseerd in Groupage naar Frankrijk

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in groupage naar Frankrijk? Voor het transport van diverse groepen goederen in één stuk is deze methode zeer effectief. Geen wachttijden bij de douane en transport door heel Frankrijk en weer terug naar Nederland. Of uw bedrijf nou kleine of grote zendingen de weg op stuurt, u wilt snel en efficiënt kunnen vervoeren. Des te eerder het transport op locatie is, des te vlotter uw processen verlopen. Voor groupage kunt u daarom terecht bij Wex Holland; al jaren gespecialiseerd in het veelzijdige transport van en naar Frankrijk.

Groupage naar Frankrijk; het kan effectiever

Ondanks dat we in een douane-unie zitten met de Fransen, is het transport heen en weer vaak nog lastig en zorgen tussenstops bij de douane voor onnodig tijdverlies. Middels groupage kunt u niet alleen kiezen voor het grotere vervoer van veelal kleinere eenheden product, maar u kiest ook voor een vloeiende afhandeling langs landsgrenzen en sneller verloop van iedere transport. Groupage is op diverse manieren mogelijk. Van en naar Frankrijk kiest men vaak voor vrachtvervoer over de weg, terwijl vrachtvervoer over het water meer mogelijkheden biedt. Zeker wanneer uw lading richting de Zuid-Franse kust moet worden vervoerd, is het interessant om groupage over het water te verkiezen.

Voor iedere situatie de beste oplossing

Groupage naar Frankrijk is zeer divers. Dat betekent dat u per situatie, al dan niet in overleg, de beste methode van vervoer kunt kiezen. Zo maakt het voor uw bedrijf zo efficiënt als u zelf nodig acht. Door kleinere deelladingen samen te voegen werkt u niet alleen efficiënter, maar ook kostenbesparend. Dankzij een ruime keuze in distributie heeft met groupage naar Frankrijk tal van opties. Wilt u daarom onder de streep de logistiek en transport van uw bedrijf een serieuze impuls geven? Kies dan voor het veelzijdige concept van groupage.

https://wexholland.com