Belinda web
Image default
Woning en Tuin

Weg met de insecten in huis

Wij leveren de beste horren op maat. Er is namelijk niks vervelend dan allerlei vieze insecten in je huis als je even de deur open zet. Een hor wordt voor je deur of raam geplaatst en kan dicht worden gedaan als je de deur open zet. Op deze manier kunnen er geen beestjes meer naar binnen vliegen of lopen. Als het warm is, is dit ook de perfecte manier om alles even door te laten luchten zonder dat je meteen heel je huis onder de muggen hebt die je ’s nachts prikken. Ook hoef je niet meer bang te zijn om veel spinnen aan te treffen als je gaat schoonmaken. Horren op maat zullen deze namelijk allemaal buiten houden.

Horren tegen de hooikoorts

Als je hooikoorts hebt is een hor ook een geweldige uitkomst. Horren kunnen namelijk ook fijne deeltjes tegenhouden. Doordat deze fijne deeltjes niet je huis binnen komen, zal je minder last hebben van je allergie. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een hor uw interieur verpest. Wij verkopen de meest luxe horren op maat. Wanneer u bij ons langs komt laten wij u graag alle opties zien. Onze horren worden van verschillende materialen gebruikt. Wij raden u graag aan welke hor het beste bij u en uw reden past. Ook bent u natuurlijk volledig vrij in de kleurkeuze, zodat de hor helemaal aansluit bij uw stijl.

Multifunctionele werking

Horren op maat zijn ook geschikt om uw kind binnen te houden terwijl u de deur open heeft staan. Er kan namelijk een slot op de hor worden gezet, waardoor u de enige bent die hem open kan maken. Zo kan u veilig alles laten door luchten terwijl uw kind in dezelfde ruimte is. Wij helpen u graag verder in onze winkel. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. Op de horren zit garantie, mocht er iets mis gaan dan kunt u altijd bij ons terug komen. Hopelijk tot gauw in onze winkel!