Belinda web
Image default
Bedrijven

Poorten voor de oprit

Bent u op zoek naar poorten voor uw oprit? Een mooie poort geeft uw woning een fijne uitstraling, bakent uw terrein op een duidelijke manier af, en maakt uw huis bovendien een stukje veiliger. Voor ieder huis is een fraaie en passende poort te vinden. Poortland verzorgt alles rondom het ontwerpen, het fabriceren en het plaatsen van poorten voor de oprit van uw woning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan zeker verder.

Poorten voor de oprit of voor de tuin

Poorten voor de oprit zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de stijl van uw woning en de uitstraling van de oprit kunt u kiezen voor een passend materiaal en een passende grootte. Waar kunt u zoal aan denken? Een metalen poort is stevig en betrouwbaar. Bovendien is het een heel flexibel materiaal, dat zich laat gebruiken voor allerlei stijlen en soorten tuinpoorten – draaipoorten, garagepoorten of schuifpoorten bijvoorbeeld. Van klassiek tot modern, met een metalen poort kunt u eigenlijk alle kanten op. Ook de combinatie tussen staal en hout is mogelijk.

Aluminium of houten poorten voor de tuin

Naast metaal kunt u ook kiezen voor een aluminium poort, of een sierpoort van massief hout. Dat heeft verschillende voor- en nadelen. Een aluminium poort is lichter en sterker dan een metalen poort, maar de prijs is meestal wat hoger. Een massief houten poort heeft een klassieke en vriendelijke uitstraling, maar is meer gevoelig voor slijtage, wind en regen. Wie een poort nodig heeft voor de tuin of voor de oprit, kan heel veel kanten op. Poortland helpt u graag met het uitzoeken en realiseren van een geschikte poort, die past bij uw woning en uw tuin.

https://www.poortland.be/