Belinda web
Image default
Kunst en Kitsch

Gespecialiseerde kunsthandel in Blaricum

Marquant Kunstzorg is dé gespecialiseerde kunsthandel uit Laren, nabij Blaricum. Met meer dan dertig jaar ervaring, deskundige medewerkers en een prachtige collectie is een bezoek aan deze kunsthandel bij Blaricum voor iedere kunstliefhebber een waar genot. Elke dinsdag tot en met zaterdag staan de experts van dit bedrijf voor u klaar om u te helpen met de aankoop van prachtige nieuwe kunst, onze gespecialiseerde kennis van de Larense School of voor al uw vragen omtrent de zorg voor uw kunst.

De beste kunstzorg

De specialisten van Marquant Kunsthandel weten als geen ander dat kunst mensen dierbaar is. Hoewel niet elk werk van financieel onschatbare waarde zal zijn, heeft ieder kunstwerk ook een emotionele waarde. Wellicht bent u al jaren verzot op een schilderij dat u ooit ergens kocht, misschien is het een erfstuk van uw overleden ouders of grootouders. Hoe goed u ook zorgt voor uw kunst, met tijd komt verweer. De kleuren worden dof of de verf gaat bladderen. De specialisten van Marquant geven uw prachtige schilderijen hun pracht en praal terug door professionele kunstzorg. Het schilderij zal weer in ere hersteld worden en, als gevolg van de uitstekende behandeling, weer opnieuw goed beschermd zijn voor de toekomst. Deze zorg van Marquant Kunsthandel te Laren, nabij Blaricum, beperkt zich niet tot uitsluitend het schilderij zelf. Ook voor het restaureren van antieke lijsten bent u hier in goede handen, net als wanneer u uw kunstwerk van een nieuwe lijst wil voorzien.

De Larense School

Kenmerkend voor deze kunsthandel in Laren, nabij Blaricum, is de Larense School. Dit is een vast onderdeel van de collectie van Marquant. De Larense School was een kunststroming die opkwam in de omgeving van Laren aan het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw. Verschillende soorten kunstenaars deden mee met deze school, maar het bekendst zijn de schilderijen. Die schilderijen vindt u in deze kunsthandel, waar u ze niet alleen kunt bekijken, maar ook al uw vragen hierover kunst stellen aan de aanwezige specialisten.