Belinda web
Image default
Woningen

Een mooie laminaatvloer kopen waar je jaren mee vooruit kunt

Is de huidige vloer van je woning versleten? Of vind je de vloer van de woning die je net gekocht hebt niet mooi en wil je deze vervangen? In beide gevallen en vele andere situaties is het een verstandige keuze om een laminaatvloer te kopen. Dit type vloer is namelijk in breed uiteenlopende kleuren, soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er al snel een laminaatvloer is die perfect bij je interieur past. Daarnaast is een laminaatvloer onderhoudsarm. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer in topconditie te houden. Je hoeft de vloer dus alleen schoon te maken en niet allerlei ingewikkelde onderhoudstaken uit te voeren, zoals het schuren en in de was zetten van de vloer. Dit is bij houten vloeren bijvoorbeeld het geval. Met een laminaatvloer heb je wel de sfeer van een houten vloer, maar niet het onderhoud en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Keuze uit een ruime collectie met vloeren van de beste kwaliteit

Wat voor laminaatvloer wil je kopen? Een lichte vloer die je woonkamer nog ruimtelijker laat lijken? Of wil je juist een sfeervolle, donkere vloer? Ook als je een vloer hiertussen zoekt, vindt je in het ruime aanbod van Vivante Bekenkamp uit Hilversum zeker wat je zoekt. Deze woonwinkel biedt namelijk een uitgebreide collectie aan vloeren van topkwaliteit. Laminaatvloeren zijn daar slechts een voorbeeld van. Naast andere vloeren kun je hier ook voor allerlei stijlvolle woonaccessoires terecht, waaronder gordijnen. Je vindt dus alles voor je huis in één winkel en dat is wel zo handig.

Maak een afspraak in de showroom voor advies op maat

Ben je benieuwd naar de vloeren van Vivante Bekenkamp uit Hilversum, bijvoorbeeld omdat je een laminaatvloer wilt kopen? Maak dan een afspraak in de showroom van deze woonwinkel. De experts nemen graag de tijd voor je om je de verschillende mogelijkheden te laten zien en je waar nodig te adviseren. Uiteraard beantwoorden ze ook je vragen, bijvoorbeeld over welke ondervloer het meest geschikt is om onder laminaat aan te leggen.

https://www.vivante-bekenkamp.nl/