Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Een goede positie in Google

Een ondernemer die net een nieuwe website heeft aangemaakt staat nog niet hoog in de zoeklijst van Google. Maar online zichtbaarheid is wel erg belangrijk voor een bedrijf. Dit moet je stap voor stap opbouwen door middel van autoriteit. Het is belangrijk dat je website goed bezocht wordt door mensen. Ook moet je zorgen dat er links van jou website op andere websites staan. Hoe meer links op andere websites hoe hoger jouw website in Google komt. Google gaat het internet af met spiders, dit is een software. De spiders gaan alle links die ze tegen komen indexeren. Komen ze veel links van jouw website tegen op verschillende sites dat heb je volgens Google autoriteit. Dus door middel van Autoriteit kom je hoger in Google te staan.

Maar hoe zorg je dat je links op andere websites te zien zijn? Hiervoor worden SEO teksten geschreven, het uitbesteden van SEO is hierbij erg handig. Dit zijn een soort artikelen die op verschillende artikelwebsites komen te staan. In die artikelen staan zoekwoorden die linken naar jouw website. Maar de meeste bedrijven doen dit niet zelf, hiervoor huren ze een online marketing bureau in. Deze maken in opdracht van jou zoekwoorden artikelen en plaatsen deze ook zelf. Dit is een makkelijke manier om hoger in Google te komen. Het kost wel even wat tijd, want je kan niet in een paar dagen van positie 30 naar 10 komen. Maar een verschil ga je na een tijdje wel zien en hierdoor wordt de site steeds bekender.

Een andere manier om hoger in Google te komen heet SEA, dit is een betaalde vorm. door middel van de zoekwoorden die jij hebt doorgegeven kom je boven of naast de zoekresultaten van de zoekresultaten lijst te staan. Bij concurrentie van jou zoekwoorden moet je meer geld betalen. Of zorg er voor dat je unieke zoekwoorden gebruikt waarmee het bedrijf gevonden kan worden.

http://www.economy.nl