Belinda web
Image default
Woning en Tuin

De beste materialen voor parket vloeren

Parket vloeren zijn gemaakt voor jarenlang plezier. Deze hardhouten vloer is namelijk van de beste materialen gemaakt, waardoor er weinig tot geen onderhoud aan de vloer uitgevoerd hoeft te worden. Wanneer u voor parket vloeren gaat in uw woning, dan kunt u kiezen voor de vloeren van Origineel Chapel Parket.

Parket vloeren op maat gemaakt

Origineel Chapel Parket heeft parket vloeren die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Deze hardhouten vloeren geven iedere woning een luxe uitstraling en kunnen in iedere ruimte geplaatst worden. U krijgt met uw nieuwe vloer altijd een sfeervolle plek, waar u visite graag wilt ontvangen. U hoeft daarbij ook niet bang te zijn dat uw vloer snel beschadigt wanneer er vaak overheen gelopen wordt.

Het beste voor het milieu met een hardhouten vloer

Alle parket vloeren worden zo gemaakt, dat het hout optimaal is benut. Dit houdt in dat alleen de beste hardhouten vloeren worden gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. Het gehele productieproces is hier namelijk op aangepast. Zo komt het hout voor de parket vloeren uit bossen die beheerd worden volgens de regels en is het gehele proces in beheer bij Origineel Chapel Parket.

Ook bij het kleurproces

Uiteraard kunt u uw nieuwe hardhouten vloer geheel naar wens laten maken. Dit houdt in dat er ook verschillende kleuren te verkrijgen zijn voor uw vloer. De oliën tijdens dit kleurproces zijn eveneens milieuvriendelijk en het hout dat overblijft wordt gebruikt om warmte en groene energie te produceren voor het productieproces.

Van begin tot eind gecontroleerd

Wanneer u dus op maat gemaakte parket vloeren bij Origineel Chapel Parket aanschaft, dan draagt u uw steentje bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijke processen. Tevens heeft u altijd de beste kwaliteit, doordat het gehele productieproces van begin tot eind wordt gevolgd en geïnspecteerd. Met een hardhouten vloer bent u daarom verzekerd van jarenlang plezier van uw investering.