Belinda web
Image default
Entertainment

Compleet verzorgde barbecue nodig in Hengelo?

Dan bent u bij de lekkerste bbq Hengelo aan het juiste adres, wij weten alles van Barbeques. wij hebben een meerdere filialen door heel Nederland, met grote showrooms. genoeg keuze dus. Weet u niet welke u moet nemen? Geen probleem wij adviseren u graag, stemmen de keuze voor de barbeque af op u eisen. Daarnaast kijken we ook naar budget barbeques kunnen soms erg duur zijn. heeft u nou een feestje en barbecuet u verder nooit, dan kunt u bij ons ook een barbeque huren. We regelen ook het vlees voor u in goed overleg. 

Groot assortiment 

Wij van bbq Hengelo hebben een ruim assortiment, wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de juiste barbeque vind. Zoek je een barbeque voor eenmalig gebruik ga dan voor een wegwerpbarbecue deze zijn makkelijk mee te nemen en wegen ook niet veel. wilt u een barbeque voor veel gebruik dan kunt u het beste een elektrische barbeque nemen of een op kooltjes. Alleen deze moet je wel opwarmen en dan kan even duren, daarnaast komt er ook veel rook vanaf en dit kan een probleem zijn als u in een woonwijk woont. Daarom adviseren wij vooral elektrische barbeques, deze zijn ook beter voor het milieu.  

reparaties  

Naast het verkopen en verhuren van barbeques doen wij ook reparaties. wij beschikken over een werkplaats waren onze monteurs continu bezig zijn met het repareren van barbeques. Wij snappen dat een nieuwe barbeque veel geld kan kosten laten daarom altijd door ons even nalopen indien die van u kapot is. wellicht kunnen wij het probleem vinden. en tegen een kleine vergoeding u barbeque maken. Wij bestellen het kapot onderdeel voor u en plaatsen hem ook, u hoeft alleen maar op te halen. Dit kan u veel geld en tijd schelen. Koopt u liever een nieuwe dan mag dat natuurlijk ook.