Belinda web
Image default
Aanbiedingen

4 stijlvolle manieren om een oversized T-shirt te dragen

Als je een man bent, dan weet je dat een basic t-shirt altijd de go-to is voor elke casual gelegenheid. Maar wat als je je stijl een beetje wilt veranderen? Je kunt proberen een oversized T-shirt te dragen. Deze look is perfect voor mannen die zich willen onderscheiden van de massa en een gedurfd modestatement willen maken. Laten we eens kijken hoe je een oversized T-shirt op vier verschillende manieren kunt dragen.

 

1) Met jeans en sneakers 

Deze klassieke combinatie zal nooit uit de mode raken. Voor deze look kies je een spijkerbroek die mooi om de taille zit maar een beetje baggy is op de benen. Combineer dat met een paar witte sneakers en een oversized T-shirt in een willekeurige kleur en je bent klaar om te gaan!

 

2) Met dress pants en oxfords 

Geef je oversized T-shirt een formelere look door het te combineren met een dress pants en oxfords. De combinatie creëert contrast tussen de formele broek en het casual t-shirt, waardoor het perfect is voor semi-formele gelegenheden of zelfs werkbijeenkomsten.

 

3) Met korte broek en sandalen 

Bij deze look gaat het om het omarmen van de zomervibes! Kies een korte broek die iets langer is dan normaal, samen met een paar slip-on sandalen of sneakers, en voeg dan een oversized T-shirt toe in een felle kleur. Je bent klaar voor alles wat de zomer in petto heeft!

 

4) Met Joggers en Trainers 

Voor volledig comfort zonder afbreuk te doen aan de stijl, probeer joggers te dragen met trainers of hoge topjes en doe er een oversized T-shirt overheen. Met deze outfit zie je er stijlvol uit en ben je toch comfortabel genoeg voor elke activiteit.

 

Deze vier looks bewijzen dat er genoeg manieren zijn om een oversized t-shirt te dragen zonder aan stijl of comfort in te boeten. Ga er creatief mee om! Meng verschillende kleuren, texturen en stijlen tot je iets vindt dat voor jou werkt! Shop een oversized T-shirt via www.zumo-international.com!https://www.zumo-international.com/nl/