Belinda web
Image default
Boeken en Tijdschriften

Laat een boek drukken in een kleine oplage voor een scherpe prijs

Een boek drukken in kleine oplage is nu mogelijk voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Je kunt van een boek één exemplaar laten drukken, maar ook 10 of 20. Als je je eerste bestseller hebt geschreven en je wilt je boek drukken in kleine oplage dan vang je bij veel drukkerijen bot. Die komen pas in actie als je een grote oplage wilt. Maar stel dat je je boek alleen aan familie en vrienden cadeau wilt geven, dan heb je in de meeste gevallen geen honderden exemplaren of meer nodig. En dan is het natuurlijk zonde van het geld om er veel te veel te laten drukken.

Laat je boek drukken in uitstekende kwaliteit

Ook als je een boek laat drukken in kleine oplage wil je natuurlijk wel kwaliteit. Dat geldt voor de omslag maar ook voor het gebruikte papier. Een boek moet immers wel wat langer meegaan en mag niet naar één keer lezen of inzien al kapot gaan. Daarom is het fijn dat er drukkerijen zijn die ook een kleine oplage als een serieuze opdracht zien en er deze met net zo veel zorg uitvoeren als een oplage van enkele duizenden stuks van een gegarandeerde bestseller van een bekende schrijver. Wil je je boek uitgeven zorg er dan wel voor dat het gereed voor druk kan worden aangeleverd, dit scheelt veel werk en dus ook kosten als je het boek wilt laten drukken. En zorg ervoor dat de tekst goed is doorgelezen zodat er geen fouten meer in staan.

Welke drukkerij kan mijn boek drukken voor een aantrekkelijke prijs?

Er is een drukkerij waar je terecht kunt als je een boek in kleine oplage wilt laten drukken. Bookadew is een drukkerij die ook voor een kleine opdracht volledige inzet toont. Je kunt online de prijs van je project zelf berekenen aan de hand van je wensen. Heb je nog vragen dan kun je direct contact opnemen via telefoon, mail of Whatsapp. Je opdracht wordt met zorg uitgevoerd en kun je binnen een redelijke termijn verwachten. Als je een indicatie wilt van de levertijd dan kun je hier uiteraard naar vragen op het moment dat je van plan bent een bestelling te plaatsen.