Belinda web
Image default
Bedrijven

Heeft u een verpakkingsbedrijf nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verpakkingsbedrijf? Heeft u bijvoorbeeld zelf weinig tijd om bezig te zijn met verpakkingen? Of wilt u uw verpakkingen een professionelere uitstraling geven? Dan zet u een goede stap als u met een verpakkingsbedrijf samen gaat werken. In de verpakkingsbranche is Milpak een welbekende partij. Dit verpakkingsbedrijf wordt voornamelijk ingeschakeld voor het maken van flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks of voor het vullen van doosjes, displays en omverpakkingen.

Een vertrouwde partner in binnen- en buitenland

Milpak is gevestigd te Kruishoutem in België. Naast de vele Belgische klanten, bestaat het klantenbestand van Milpak ook uit buitenlandse bedrijven. Zo weten ook vele Nederlandse en Franse bedrijven deze professionele verpakkers te vinden. Dit is natuurlijk niet zomaar. Milpak blinkt namelijk uit in hun persoonlijke benadering, hun innoverende houding en hun gemotiveerde medewerkers. Daarnaast kunt u bij dit verpakkingsbedrijf terecht voor zowel kleine als grote oplages. Het is een modern en groeiend bedrijf dat klaarstaat voor elk type klant. Het maakt dus ook niet uit in welke branche u werkzaam bent.

Laat u uw verpakkingen over aan dit verpakkingsbedrijf?

Wilt u de productie van uw verpakkingen overlaten aan Milpak? Dan maakt u een goede keuze. Milpak staat bekend om haar zorgvuldige werkwijze. In vier stappen zorgen zij voor tevreden klanten. Dit begint met een analyse. Er wordt goed geluisterd naar uw wensen en er wordt samen met u gezocht naar de juiste verpakking voor uw product. Vervolgens ontvangt u een prijsofferte. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaat het productieproces lopen. Dit kan bestaan uit het uitwerken van de folie, de omdozen, de eventuele display’s of de bijhorende verpakkingen. Tot slot kiest u of u uw bestelling zelf af wilt halen of dat u deze laat leveren. Neem contact op met Milpak voor meer informatie en vertel uw wensen. Dit bedrijf vindt ongetwijfeld ook voor u een oplossing!

https://milpak.be