Belinda web
Image default
Cadeau

Een feestje met een tent

Bij fijne Huur een pop kan je al de benodigdheden vinden die je nodig hebt om een onvergetelijk feestje te geven. Bij een feestje hoort natuurlijk een feesttent in de tuin, dit zorgt er niet alleen voor dat je buiten kan zijn als het zou regenen, maar zorgt ook voor gezelligheid. Plaats een paar biertafels en statafels en iedereen is blij. Een feesttent is zeker ook handig voor de mensen die niet binnen in hun nette huis allemaal rotzooi zoals bier bekkers over de vloer wilt hebben. MEt een feesttent in de tuin hoef je je niet zorgen te maken over een vieze vloer, het regent namelijk toch weer zo weg.

Wat is een blacklight evenement?

Een blacklight evenement kan van alles zijn, maar in principe is de basis allemaal hetzelfde. Het is een sport die je in een donkere ruimte doet, met speciale blacklight verlichting. Dit geeft een leuke draai aan een misschien saai potje badminton. De blacklight kan aan veel sporten worden gecombineerd, denk daarbij aan zaalvoetbal, tennis, basketbal en tafeltennis. Deze verlichting maakt het een stuk spannender en leuker voor iedereen om een sportief uitje te doen. Zo’n blacklight evenement is op veel plekken te organiseren zolang het er maar donker kan worden gemaakt, denk aan een gymzaal bijvoorbeeld.

Archery tag in het park

Het spel archery tag is geliefd onder veel mensen, van jong tot oud. Dit spel is heel divers, doordat je je eigen spel ervan kan maken. Dit spel kan door iedereen worden gespeeld doordat het heel veilig is, je draagt een masker en de pijlen zijn niet pijnlijk als je wordt geraakt. Heb je dus een feestje met kleine kinderen en volwassenen dan is dit het perfecte spel, doordat iedereen kan meedoen. Heb je een grote tuin dan kan je dit natuurlijk ook in je tuin spelen, maar het is ook prima om het op een grasveldje dat bij jou in de buurt ligt te doen.