Belinda web
Zakelijke dienstverlening

Zoek niet verder naar hulp bij de verkoop van uw bedrijf en reken op deze experts

Uw bedrijf verkopen, het doet misschien pijn aan uw hart en zorgt gegarandeerd voor kopzorgen. Er komen namelijk heel wat zaken kijken bij de verkoop. Wilt of moet u uw bedrijf verkopen? Dan hoedt u er niet alleen voor te staan. De experten van Fidor Corporate Finance verlenen u graag hulp bij de verkoop van uw bedrijf. De eerste stap daarbij is het vinden van een geschikte koper. U wilt uw bedrijf natuurlijk enkel verkopen aan een koper die respect heeft voor uw zaak en die er een schappelijk prijs voor wenst te betalen. Voor hulp bij de verkoop van uw bedrijf doen deze experts daarom beroep op hun grote, internationale netwerk met potentiële kopers. Zo brengen ze u in contact met geschikte partijen. Daarbij is het mogelijk om op de site van deze experts een koperprofiel op te stellen. Dit profiel vat samen wat uw wensen van een potentiële koper zijn. Zo kan het bedrijf u matchen aan de juiste partijen.

Wat zijn de volgende stappen?

Fidor Corporate Finance biedt meer hulp bij de verkoop van uw bedrijf dan enkel het vinden van een geschikte koper. Ook in de volgende stappen rekent u op de uitstekende service van het bedrijf. De experts staan u bij tijdens elke stap van het verdere proces. Zo helpen ze u bij het eerste kennismakingsgesprek en de onderhandelingen. Heeft u een overeenkomst bereikt? Dan bieden deze specialisten u hulp bij het opstellen van de koopovereenkomst voor de officiële verkoop van uw bedrijf. Ook bij de Due Diligence fase ontvangt u hulp. In deze fase na het opstellen van de overeenkomst, doet de koper een onderzoek naar uw bedrijf. Belangrijk daarbij is dat u de koper steeds correcte informatie geeft. Fidor Corporate Finance adviseert u hieromtrent.

Reken op een expert

Wenst u ook professionele en deskundige hulp bij de verkoop van uw bedrijf? Schakel dan Fidor Corporate Finance in als uw partner. Ontdek meer over de dienstverlening van het bedrijf en uw mogelijkheden en bezoek hun website.

https://fidor-corporate-finance.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat uw RVS watersnijden voor een mooi resultaat

Schaf plaatstalen kozijnen op maat aan

outplacement