Belindaweb

Voor een spoedeisende zending bent u op zoek naar een koerier uit Den Bosch. Het is dan belangrijk dat deze koerier betrouwbaar is en dat u zeker weet dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming terecht komt. A. Kentie en Zoon is een koerier uit Den Bosch die al sinds 1974 de meest uiteenlopende spoedverzendingen verzorgd. Zij verzorgen niet alleen regionale, maar ook nationale én internationale zendingen. Voor een pakket met afmetingen tot 2 kubieke meter en een gewicht tot 500 kilogram maakt u gebruik van de koeriersdiensten van dit bedrijf. Maar daarnaast is het ook een transportbedrijf. Voor zwaardere zendingen is het dus ook mogelijk om de diensten van dit transportbedrijf uit Den Bosch te vragen.

Alle zendingen worden als spoedzending behandeld

Bij deze koerier uit Den Bosch worden alle zendingen als spoed gezien, zodat u er altijd op vertrouwt dat uw zending zo snel mogelijk wordt bezorgd. A. Kentie en Zoon is namelijk gespecialiseerd in spoedtransporten. Zo worden er geen omwegen gemaakt door de chauffeurs, maar wordt uw pakket altijd rechtstreeks naar de ontvanger gebracht. Er komen geen tussenpersonen of -partijen als een depot of andere overslaglocatie aan te pas. Het is fijn om zeker te weten dat uw zending zo snel mogelijk bezorgd wordt. Dus ook voor kleinere zendingen zoals één enveloppe bent u hier aan het juiste adres.

Een koerier uit Den Bosch met allerlei soorten transport

Niet alleen voor reguliere zendingen is dit uw partij. Dit transportbedrijf uit Den Bosch verzorgt namelijk ook transport van gevaarlijke stoffen en gekoeld transport. Het gekoelde transport is geschikt voor zendingen van maximaal 1.000 kilogram. Met een speciale koelwagen wordt uw zending, zoals geneesmiddelen, fotolitisch materiaal, chemische producten of bederfelijke goederen snel naar de plaats van bestemming gebracht. Uiteraard voldoet dit transportbedrijf uit Den Bosch aan de daarvoor opgestelde richtlijnen. Neemt u voor meer informatie een kijkje op de website.