Belinda web
Banen en opleidingen

Volg een voltijd of deeltijd horeca cursus

Wil jij binnenkort een horeca cursus volgen? Bekijk dan het aanbod van Linnartz opleidingengroep. Linnartz opleidingen is gespecialiseerd in korte opleidingen in klein groepsverband. Alle vakdocenten komen zelf uit de praktijk, en kunnen jou uitstekend helpen om alle kneepjes van het vak te leren kennen. Of je nu een cursus of opleiding wilt volgen voor management of sociale hygiëne: hier leer je alles over de horeca en wat er bij komt kijken. De diploma’s die je bij deze cursus behaalt zijn niet alleen toepasbaar in de horeca, maar zijn ook actueel in diverse andere branches. En ben je geïnteresseerd in het behalen van het Sommelier Gastronoom diploma? Wanneer je je diploma van deze cursus in je zak hebt, hoef je hiervoor nog maar één extra vak te volgen.

Studeren op de manier die voor jou het beste werkt

Weet jij al welke cursus je wilt volgen of wat jij later wilt gaan doen? Welke horeca cursus of opleiding je ook kiest, de studies kunnen zowel in deeltijd als voltijd worden gevolgd. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld naast een baan nog een studie te volgen. In tegenstelling tot andere horeca opleidingen, kun je hier je tijd flexibel indelen, terwijl je toch mondeling de lessen volgt. Zo leer jij op een manier die helemaal bij jou past! 

Maak de juiste studiekeuze

Wil jij meer informatie voordat jij je definitief inschrijft? Een goede studiekeuze maken is belangrijk voor de rest van je toekomst. Bij Linnartz Opleidingengroep helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuze. Zeker weten dat een horeca cursus iets voor jou is? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of een horeca cursus of opleiding voor jou geschikt is. Of stel je vragen in een persoonlijk telefonisch gesprek. En een proefles volgen? Ook dat is mogelijk. Zo weet je zeker of een horeca opleiding bij jou past.

https://linnartz.nl/

Gerelateerde artikelen

Medisch secretaresse/secretaris

Een outplacementbureau helpt je op weg met handvatten

Investeer nu in een cursus keuren elektrisch gereedschap voor uw bedrijf