Belindaweb

Een makelaar in Den Bosch die u van dienst kan zijn bij het vinden van uw droomhuis of appartement is Boumij Makelaars gevestigd aan de Hekellaan in het hart van de stad. Een team van medewerkers zet zich graag voor u in om de perfecte woning voor u te vinden. Met een breed aanbod, veel ervaring en een gedegen kennis van de markt en de stad en omstreken, heeft deze makelaar u veel te bieden. Een klantbeoordeling van 8,9 voor de dienstverlening onderstreept dit.

Het aanbod van deze makelaar in Den Bosch

Of u nu op zoek bent naar een grotere woning voor u en uw gezin buiten de stad of juist in de binnenstad wilt wonen, de kans is groot dat u via Boumij Makelaars een passende woning vindt. Boumij Makelaars biedt u een breed en gevarieerd aanbod op de woningmarkt. U zult veel woningen en appartementen in de stad Den Bosch zelf vinden, maar er is zeker ook woonaanbod in omliggende plaatsen. U vindt bij deze makelaar zowel huur- als koopwoningen. Daarbij bestaat er een mix aan nieuwbouw en bestaande bouw. Via de website van deze makelaar in Den Bosch hebt u direct inzicht in het actuele aanbod. Daarnaast is het mogelijk u in te schrijven voor de gratis zoekservice. Op basis van uw wooncriteria ontvangt u dan per e-mail het toekomstige aanbod dat aansluit bij uw wensen.

Over deze makelaar

Boumij Makelaar is een NVM-makelaar. Binnen dit makelaarskantoor zijn uw wensen op het gebied van wonen en hypotheken leidend. De medewerkers van deze makelaar zetten zich in om voor u de woning te vinden die aansluit bij uw specifieke woonwensen. U vindt deze makelaar in Den Bosch aan de Hekellaan tegenover het Zuiderpark. Komt u met de auto dan zijn er een aantal parkeerplaatsen bij het kantoor zelf maar u kunt ook gebruik maken van de dichtbij gelegen parkeergarage St.-Jan.