Belindaweb

Ben je pas afgestudeerd als technisch specialist of heb je al jarenlange ervaring in de branche? Voor alle technici is TechMatch hét detacheringsbureau in de techniek. Je kunt je hier inschrijven om de vaste baan te vinden, die helemaal past bij jou. TechMatch heeft al sinds 2004 ervaring met het bij elkaar brengen van technici en werkgevers, en is daarmee de schakel tussen jou en je droombaan.  Door de jaren heen is er een uitgebreid netwerk opgebouwd met als resultaat een groot aantal beschikbare vacatures. TechMatch heeft aanbod in verschillende technische specialismen. Zo vind je er onder meer banen in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en logistiek, maar ook in de automotive, hightech en procestechniek.

 

Handig zoeken en direct solliciteren

Een detacheringsbureau in de techniek helpt je op een efficiënte manier de baan te vinden die jou op het lijf geschreven is. Voor technisch specialisten met een MBO-, HBO- of WO-opleiding is er een ruim aanbod aan vacatures. TechMatch onderscheidt zich door de transparante en integere manier van werken. Op de website kun je via filters gemakkelijk aangeven wat je zoekt. Je ziet dus direct welke interessante vacatures beschikbaar zijn. Je kunt je direct inschrijven en een profiel aanmaken. Door het toevoegen van je CV kun je vervolgens snel en eenvoudig online solliciteren op de vacature, die je het meest aanspreekt.

 

Ontvang persoonlijke aandacht

TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek waar persoonlijke aandacht voorop staat. Om de perfecte match voor je te vinden, plan je een kennismakingsgesprek met een ervaren adviseur om je wensen en mogelijkheden door te spreken. In de vestigingen in Eindhoven, Breda of Nijmegen kun je ook altijd telefonisch of per mail antwoord op je vragen krijgen. TechMatch helpt je een beschikbare vacature te vinden, die past bij je opleiding en eventuele werkervaring. Zowel starters op de arbeidsmarkt als ervaren vakmensen, kunnen hier terecht voor een nieuwe uitdaging.

https://www.techmatch.nl