Big Shoppers zijn grote, handige winkeltassen die u voor een kleine meerprijs aan uw klanten kunt verkopen. Zo kunnen zij gemakkelijk alle aankopen die ze bij u hebben gedaan mee naar huis nemen. Deze tas biedt echter ook extra voordeel voor uw eigen bedrijf. Bags&Bags levert u bedrukte Big Shopper tassen voor uw winkels, met uw daarop uw bedrijfsnaam, een logo of een pakkende slogan. Zo maakt u het uw klanten gemakkelijk, terwijl zij gratis reclame maken voor uw bedrijf. Ideaal dus! Uiteraard wilt u enkel Big Shoppers van opperbeste kwaliteit, in materiaal en druk. Bij Bags&Bags draait men haar hand hier niet voor om. Dit bedrijf biedt u de keuze uit verschillende soorten stof, met als basisoptie hoge kwaliteit polypropeen in een aantrekkelijk weefpatroon. Uiteraard bedrukken zij uw Big Shopper in iedere gewenste lay-out, in een breed scala aan kleuren.

Koop vandaag nog prachtige bedrukte tassen voor uw winkels

Als u reeds inspiratie heeft voor het perfecte ontwerp van uw Big Shoppertassen, staat Bags&Bags al in de startblokken om deze voor u te bedrukken. Weet u echter nog niet wat u wilt of zoekt u aanvullend advies op uw concept? Geen probleem! Dit bedrijf specialiseert zich in het informeren van haar klanten voor een goed overwogen ontwerp. Laat u adviseren en bespreek met hen de meest geschikte opties voor uw bedrijf. Zo kunnen hun drukexperts een ontwerp op maat voor u maken en bedrukte tassen leveren voor in al uw winkels. Met 15 jaar ervaring is Bags&Bags thuis in het ontwerpen en maken van bedrukte tassen voor alle mogelijke configuraties en doeleinden.

Verschillende soorten bedrukte tassen voor in de winkel

Bags&Bags levert verschillende mogelijkheden op gebied van bedrukte tassen voor winkels. Hoewel de Big Shopper na het bedrukken jarenlang duurzaam hergebruikt kan worden, hebben plastic tassen een slecht imago gekregen na negatieve impact op het milieu. Waarborg dan ook het milieuvriendelijke imago van uw bedrijf door te kiezen voor duurzame papieren tassen of stoffen shoppers. Welk ontwerp u ook wenst, Bags&Bags regelt het drukwerk voor u. Maak nu vrijblijvend een afspraak met het bedrijf voor een persoonlijke kennismaking.