Belinda web
Electronica en Computers

Ontvang ondersteuning met strategisch leveranciersmanagement binnen uw organisatie

Bij het implementeren van strategisch leveranciersmanagement heeft u een toegewijde partner nodig. Een partner zoals HCDR. Zij ondersteunen u op het gebied van IT-contract- en leveranciersmanagement. Dit is op verschillende manieren mogelijk, zodat het altijd precies aansluit om uw wensen en bovendien op uw organisatie. Zij hebben de nodige kennis en expertise in huis om u volledig van dienst te zijn.

Efficiënter te werk gaan met oog op de toekomst

Bij HCDR zorgen ze ervoor dat u meer overzicht en inzicht krijgt, maar daarnaast ook een goede inrichting. Dat stelt u in staat om efficiënter te werk te gaan met oog op de toekomst. Wanneer u hun expertise inschakelt voor uw contract- en leveranciersmanagement en haal alles uit uw afgesloten overeenkomsten. Leveranciersmanagement is verplicht in het kader van ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Het is dan ook noodzakelijk om een duidelijk contract op te stellen en een zorgvuldig voortraject te volgen. Echter blijft het daar niet bij. U zult het geleverde ook periodiek moeten monitoren en eventueel moeten vertalen naar verbeterafspraken. Voor lopende operationele zaken is tijdig overleg nodig en daar komt meer bij kijken dan u wellicht denkt. Door een onafhankelijke derde in te schakelen die werkt in uw belang bij strategisch leveranciersmanagement, wordt deze rol voor u opgepakt. Voor een vaste prijs maken zij een dossier met duidelijke afspraken en voeren ze periodiek de leveranciersgesprekken. In het dossier worden de beoordeling en verbeterafspraken vervolgens vastgelegd. Zo houden we voor uw eindgebruikers de vinger aan de pols en uw organisatie compliant.

Schakel hen in

Bent u benieuwd wat HCDR voor u kan betekenen op het gebied van strategisch leveranciersmanagement? Met betere voorwaarden en duidelijke service-afspraken zal uw bedrijf groeien en krijgt u meer grip op leveranciers en contracten. Dat wilt u toch ook? Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

https://hcdr.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste website design voor startende onderneming

Kastenbouw in de elektro: het belang van een perfect ingerichte kabelkast