Belindaweb

Dankzij shortlease kunt u als particulier voor minimaal één maand een contract afsluiten en toch een auto leasen. Hierbij profiteert u van vele voordelen, zoals een flexibel contract tegen scherpe tarieven. Daarnaast leaset u bij Bochane Lease altijd een luxe en jonge auto, waarmee u veilig en representatief de weg op kunt.

Shortlease als particulier een Nissan QASHQAI

De Nissan QASHQAI is de ideale lease auto. Bochane Lease heeft deze vierwieler binnen het assortiment, waarbij het mogelijk is om voor deze auto als particulier een shortlease contract af te sluiten. Daarnaast hebben zij een eigen haal- en brengservice, waardoor de lease auto binnen no-time bij u op de stoep staat. Uiteraard wilt u voor een aantrekkelijk tarief leasen. Daarom filtert u bij hen eenvoudig het ideale contract online. Voor welke periode wilt u een lease contract afsluiten voor de Nissan QASHQAI? Geef het eenvoudig online op de website aan en zie in één oogopslag welk shortlease contract met uw wensen overeenkomt, zodat u deze als particulier kunt afsluiten.

Keurmerk Private Lease

Wanneer u bij Bochane Lease een auto leaset, weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Dit komt doordat ze zijn voorzien van het Keurmerk Private Lease. Hierdoor staan ze ervoor garant dat u met hun lease contract en auto’s veilig en verantwoord de weg op gaat. En dat is natuurlijk wel zo fijn.

Compleet uitgeruste, jonge auto’s met een flexibel contract

Eén ding is zeker: bij Bochane Lease bent u altijd verzekerd van een flexibele looptijd en een ruim aanbod aan jonge en compleet uitgeruste auto’s, zoals de Nissan QASHQAI. Wilt u meer weten over de lease contracten? Of bent u benieuwd naar de tarieven voor de Nissan QASHQAI lease? Neem dan gerust contact op met dit leasebedrijf en vraag om de vrijblijvende offerte. De medewerkers van dit bedrijf staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.