Het is logisch dat u als ondernemer de kosten voor een uitzendkracht het liefst zo veel mogelijk zou willen beperken. In de praktijk kan dat echter toch nog wel eens tegenvallen. Het is belangrijk om verstandig te werk te gaan. Hoe pakt u dat nu eigenlijk precies aan? Als u dat lastig vindt, is het verstandig een professioneel inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau weet precies hoe met een uitzendbureau een redelijk tarief kan worden afgestemd en heeft het tarief voor het uitzendbureau tot in de kleinste details berekend. Eerst wordt een scan uitgevoerd. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald die ervoor zorgt dat de kosten voor een uitzendkracht omlaag kunnen. Alles wordt vastgelegd in een tenderdocument. Als u het er mee eens bent, kan de contractvorming plaatsvinden en later de implementatie. U kunt rekenen op een voordelig tarief van het uitzendbureau.

Laag tarief voor uitzendbureau dat helpt bij totstandkoming en optimalisatie van inkoopcontracten

Het is vaak nog niet zo simpel om flexibele arbeidskrachten in te schakelen. Zo is het belangrijk dat er heldere afspraken over de kosten van een uitzendkracht zijn. Maar wat is nu precies een goed tarief voor het inschakelen van een uitzendbureau? Welke kosten mag u verwachten als u op die manier een uitzendkracht inschakelt? Om duidelijkheid voor u te scheppen is het mogelijk een inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau kan u begeleiden bij de totstandkoming en/of optimalisatie van inkoopcontracten met een uitzendbureau. Korter gezegd, dit bureau helpt u de beste contracten te realiseren. Het gaat daarbij niet per se om beter onderhandelen, maar een slimmer proces. Het resultaat is lagere kosten voor een uitzendkracht en een lager tarief voor de diensten van het uitzendbureau.

Voor voordelig tarief inkoop van flexibele arbeid door uitzendbureau

U kunt bij een uitzendbureau terecht voor een uitgebreide dienstverlening. Vandaag de dag biedt het uitzendbureau u dan ook veel meer dan alleen het vinden van een uitzendkracht tegen lage kosten. Het uitzendbureau kan u helpen bij het inkopen van flexibele arbeid voor een voordelig tarief. Er wordt naar gestreefd processen blijvend efficiënter te maken en structurele besparingen te realiseren. Als u een specialist inschakelt, kan er zelfs een besparing van 4 tot 12 procent worden gerealiseerd. Vraag en aanbod worden nog beter op elkaar afgestemd, wat uw organisatie nog sterker maakt. Een uitzendbureau, of inkoopadviesbureau, kan u tegen een voordelig tarief hierbij helpen. Er wordt een contract opgesteld dat u de beste en flexibele uitzendkracht voor lage kosten oplevert.