Belindaweb

Bent u op zoek naar de productie en levering van kunststof leidingsystemen die voor u op maat gemaakt worden? Dan kunt u terecht bij bijvoorbeeld AZ Techniek. Dit bedrijf heeft veel ervaring in het vak en is bedreven in de vervaardiging van onder andere geurbehandelingsinstallaties, kunststof apparatenbouw en kunststof leidingsystemen. AZ Techniek kan u daarbij gedurende het hele traject van dienst zijn, van engineering en productie tot het leveren en monteren van uw product. U kunt via dit bedrijf rekenen op een volledige service.

Verschillende kunststof leidingsystemen

AZ Techniek kan u diverse typen kunststof leidingsystemen leveren. Denk hierbij onder andere aan ventilatoren, suskasten, opslagtanks, doseerkasten en afzuiginstallaties. Deze systemen worden geheel voor u op maat gemaakt zodat het systeem uiteindelijk perfect aansluit bij uw toepassing. Voor sterkteberekeningen volgt dit bedrijf de DVS richtlijnen. Op deze manier kunnen ze ieder willekeurig product voor u ontwerpen, met aan de basis de specifieke eisen die hieraan gesteld worden. Het is bij AZ Techniek ook mogelijk een nieuwe installatie in te laten tekenen in een bestaande tekening. U kunt bij AZ Techniek dus terecht voor een volledig project alsook een onderdeel daarvan. In beide gevallen kunnen de professionals van dit bedrijf u van dienst zijn vanaf de adviesfase tot en met de montage van uw systeem. U mag daarbij in alle gevallen een kwalitatief goed product verwachten tegen de juiste prijs.  

Vormgeving en gebruik van materialen

Kunststof leidingsystemen voor sproeiwater, luchtbehandeling, afvoer en chemicaliën kan AZ Techniek in alle diameters aan u leveren en voor u monteren. Hierbij worden hoogwaardige fabrieksproducten – buizen, armaturen en fittingen – gebruikt van onder andere GF, Simona, Agru en FIP. De kwaliteit PE100 is standaard voor HDPE leidingwerk. Verder wordt de ondersteuning uitgevoerd aan de hand van beugels van kunststof, RVS beugels of gegalvaniseerde beugels. De lasverbindingen worden tenslotte als moflas, stuiklas of als elektrolas gemaakt. Voor diverse projecten kan AZ Techniek u ook adviseren op het gebied van vormgeving en materiaal gebruik. Zo zult u uiteindelijk een systeem in handen hebben dat precies aansluit bij de toepassing.

https://aztechniek.nl/