De keuken wordt vaak gezien als de blikvanger én het hart in een huis. Een centraal punt in uw woning dat enige aandacht vergt bij uw aankoop. Zoekt u een tijdloze, moderne of landelijke keuken? Iedere keuken is maatwerk en dat vraagt om specialisme. Bij Tinello staan uw smaak en uw wensen centraal. Een keuken is qua stijl vaak erg verschillend per persoon. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Maar wat dacht u van een landelijke keuken, afgewerkt met prachtig hout? De sfeer van een landelijke keuken kan de hele ruimte doen oplichten. Creëer een gezellige uitstraling waardoor u graag in de keuken staat.

Afgewerkt met diverse soorten hout

Combineer praktische functionaliteit met robuuste warmte en gezelligheid door een landelijke keuken met hout in uw woning te plaatsen. Ontwikkel bij Tinello een eigentijdse stijl met de verschillende keuzes uit prachtige, landelijke keukens met hout. Geheel gevormd naar de rest van uw interieur, kiest u precies de landelijke keuken met hout die perfect past. Wat Tinello zo speciaal maakt, is dat zij het vakmanschap in huis hebben om maatwerkkeukens te leveren. Geheel in eigen huis! De afwerking van de verschillende houtsoorten worden dan ook verzorgd in een eigen atelier. Geheel naar wens worden de kleurstellingen en de afwerking voor u persoonlijk aangepast.

Schakel hun adviseurs in, zij staan namelijk voor u klaar

Maak geheel vrijblijvend samen met Tinello een ontwerp voor uw keuken. Helemaal naar uw wensen en ideeën wordt er in combinatie met hun specialisme een keuken ontwikkeld van topkwaliteit. Het ontwerp, de productie, het schilderwerk en de service: zij verzorgen het allemaal. Dat maakt niet alleen Tinello uniek, maar ook uw keuken. Het ontwerp van uw keuken is namelijk zeer persoonlijk. Uw wensen en ideeën vormen de leidraad om de keuken van uw dromen te ontwikkelen. Alles is maatwerk en de adviseurs van Tinello staan voor u klaar voor alle hulp die u wenst. Creëer uw ideale landelijke keuken en laat uw leefruimte stralen!

https://www.tinello.nl