Maakt uw stuurhuis van Mercedes gekke geluiden, die u niet herkent en die deze normale niet maakt? Of lekt het onderdeel? Dan is het verstandig om een keer langs te komen bij de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Hier wordt nauwkeurig naar uw stuurhuis gekeken of deze nog te repareren valt of dat het beter is om een compleet nieuw stuurhuis aan te schaffen. Na een uitgebreide test krijgt u antwoord op die vraag. Bij deze autospecialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen in perfecte staat tegen een scherpe prijs. Naast revisies van bijvoorbeeld een aircopomp van Opel, kunt u hier ook terecht voor nieuwe auto-onderdelen.

Revisie van uw stuurhuis van Mercedes, aircopomp van Opel en nog veel meer

Kies voor de diensten van Hans de Haas auto-onderdelen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en breed dienstenpakket. Zo kunt u er terecht voor revisie van uw eigen stuurhuis van bijvoorbeeld Mercedes (binnen één dag), alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot.

Uitgebreide garantie op een stuurhuis van Mercedes

Bent u op zoek naar tweedehands auto-onderdelen? Kies dan voor de diensten van Hans de Haas auto-onderdelen. Zij beschikken over een breed assortiment aan ingeruilde stuurpompen, stuurkolommen, dynamo’s en zelfs voor een aircopomp van Opel kunt u bij Hans de Haas vinden. Deze worden door echte vakmannen gemonteerd en hierdoor kunt u het niet van nieuw onderscheiden. Voordat de onderdelen opnieuw gemonteerd worden, zijn ze uitgebreid getest op de testbanken in de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen van optimale kwaliteit en goede service. Om de kwaliteit te garanderen biedt deze specialist maar liefst één jaar garantie op alle onderdelen. Bent u op zoek naar auto-onderdelen zoals een stuurhuis van Mercedes? De koffie staat al klaar.