Belindaweb

Bij UTS neemt men haar klanten alle stress en rompslomp van internationale verhuizingen uit handen. Uw toekomst in het buitenland begint u gerust en ontspannen met de services van dit bedrijf. Internationale verhuizingen zijn een van de meest stressvolle activiteiten die er bestaan. Zowel binnen Europa als overzees komt er een gigantische berg voorschriften en papierwerk bij kijken. Een verhuizing is vaak al een hectische periode – een grote stap in uw leven waarin u het vertrouwde achterlaat. Dan is het natuurlijk zeer prettig als de verhuizing vlekkeloos en in samenwerking met een vertrouwde partner gebeurt. UTS kan u hierin volledig ontzorgen.

Een oplossing voor iedere verhuizing

Bij het kiezen van uw verhuisbedrijf let u natuurlijk goed op dat u in zee gaat met een betrouwbare partij. U laat immers niet zomaar iedereen uw dierbare en kostbare bezettingen verhuizen! Internationale verhuizingen laat u daarom over aan UTS. Zij bieden een breed scala aan diensten aan, beginnende bij doe-het-zelf-opties en combinatietarieven, tot de luxe van een full-service verhuizing. Van één meubel tot de volledige inboedel, van Krakau tot Kaapstad; alles kan voor u geregeld worden. U bepaalt zelf uw ideale optie!

Pak vandaag nog uw voordeel met combinatiezending

UTS is dagelijks onderweg naar verscheidende Europese bestemmingen. Met het oog op de duurzaamheid en het aanbieden van een scherp tarief biedt UTS haar klanten de optie om gebruik te maken van een combinatiezending. Zo kunt u een verzending doen met een bestemming binnen Europa zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Werpt u een blik op de Europese reisplanning van UTS; wellicht is het mogelijk om een gunstige tariefafspraak te maken. Voor wensen, vragen en onduidelijkheden kunt u contact opnemen met de internationale move managers van UTS.  Schakel de hulp in van een expert, zodat u zorgeloos kunt beginnen aan uw internationale verhuizing!

https://utsinternational.nl/