Belinda web
Particuliere dienstverlening

Huur een unieke feestlocatie op het water in Maastricht

Plant u een groot feest voor uw huwelijksjubileum? Of organiseert u binnenkort een party met al uw vrienden voor uw verjaardag? Welke gelegenheid u ook wilt vieren, voor een exclusieve feestlocatie in Maastricht moet u bij Rederij Stiphout zijn. Bij deze rederij kunt u namelijk een passagiersschip afhuren voor uw evenement. Deze feestlocatie in Maastricht combineert stijl en luxe met prachtige zichten langs het water. Op deze unieke feestlocatie kunt u genieten van lekkere drankjes aan de scheepsbar en van heerlijke maaltijden die aan boord worden geserveerd. Wilt u helemaal losgaan op de dansvloer? Ook dat kan! Het perfecte recept dus voor een onvergetelijk feest.

Entertainment voor een onvergetelijk feest

De mogelijkheden voor lekker eten en drinken zijn doorslaggevende factoren als u zoekt naar een geschikte feestlocatie in Maastricht. Maar natuurlijk wilt u uw gasten ook een fijne tijd laten beleven. Daarom is het mogelijk om bij Rederij Stiphout te kiezen voor entertainment aan boord of voor een themacruise. Wilt u een DJ of juist live muziek waarop u helemaal kunt losgaan op de dansvloer? Wilt u uw vrienden en familie op een originele manier aan boord ontvangen met een purser of een poetsende dekmatroos? Het zijn slecht enkele mogelijkheden voor uw feest. Verder kunt u uw gasten ook een gokje laten wagen. Niets is te gek voor deze unieke feestlocatie in Maastricht.

Ga voor een gezellige tijd

Rederij Stiphout is meer dan enkel een feestlocatie in Maastricht. Deze rederij biedt namelijk ook leuke rondvaarten en city tours in Maastricht. Wilt u deze Limburgse stad op een leuke manier verkennen met het hele gezin? Wat dacht u dan van een rondtocht van circa een uur doorheen de stad in een knalgele schoolbus? Of verkiest u liever een boottocht op het water om de belangrijkste zichten langs de Maas te verkennen? Ontdek zelf de mogelijkheden voor een leuke tijd en bezoek snel de website van Rederij Stiphout.

https://www.stiphout.nl/home

Gerelateerde artikelen

Laat uw droomtuin verwezenlijken door deze ervaren hoveniers!

Een groene muur binnen brengt je vele voordelen

Effectieve relatietherapie in Breda